Prijava

juce smo komentarisali da bi bilo dobro da se npr.moje obrisane poruke nalaze u mom profilu.Lakse je za pregledanje a i groblje bi se rasteretilo.Na groblje bi mogle da idu def. koje su obrisane istog dana pa se posle 24h dodaju na profil autora.sa predlogom se do sad slozili:
Ludi_psihijatar
Vule95
noriscak
viktorijaaaaaa......
kaizen

pridruži i mene toj listi :)

biće za jedno nedelju/dve.

super bas mi je drago jer je lakse nekad hocu da nadjem def.koju sam napisala na pocetku zavrti mi se mozak od trazenja.Hvala na razumevanju.....dodala sam te na listu....:)))))))

Svidja se i meni,i ja cu da se pridruzim.

Mogu li i ja tu da se uguram?

NE!
za ime svega, ne radite to. zašto se uporno cimate oko obrisanih definicija, toliko je dobrih nepročitanih i zagubljenih? usredsredite se na njih, a ne na onaj krš. a dodavanjem linka ka definicijama na groblju bi samo učinilo da groblje izgubi smisao.
umesto toga, pretraga groblja bi vam savršeno legla.

Dobro zbori ova vestica. :D Ja sam ranije mislio da ne bi bilo lose, ali kako vremem odmice vidim da nisam bio u pravu (ostavio sam ovakav predlog jos pre mesec dana, ako ne i vise). Dakle, nisam za predlog. Dobre definicije se istiskuju morem losih, a vi bi jos i da kopate po groblju...

a sta je lose u tome da imas uvid u svoje lose def.. mozda se i neka ideja pojavi,meni se desilo par puta

ma nije loše imati uvid u SVOJE loše definicije, loše je da drugi imaju uvid u TVOJE loše definicije. naime, loše je na profilu imati link za loše definicije jer se time umanjuje značaj dobrih. ako je nešto obrisano tu bi trebalo da mu bude kraj. lošu ste naviku stekli tim kopanjem po groblju, samo groblje prvenstveno služi da bi se ispravile eventualne greške (dakle, sasvim bi dovoljna bila pretraga).
kako god, ja sam apsolutno protiv.

"ma nije loše imati uvid u SVOJE loše definicije, loše je da drugi imaju uvid u TVOJE loše definicije" <= u pravu si, ja sam tako nekako i zamislio.

EDIT: ovo sa "24 časa tamo-vamo” nema šanse ... previše je komplikovano. sve će biti kao i do sada sa tim da će postojati "privatni" link za pregled svojih definicija u groblju

jašta! :) sad napravi da svako ima uvid samo u svoje loše definicije.
zajebavam se. (to nije bio predlog)

opa :) koja koincidencija.

a mozda da se doda da kad udjes u groblje mozes da imas pretrazivac pa da bar lakse nadjem ono sto mi treba,jer naidjem na neke smesne stvari koje mi poprave dan ili,zelim da ih nekome pokazem?

već imaš linkovanje definicija sa groblja, tako da možeš da pokažeš. a pretraživač će (koliko sam upućena) uskoro da se pojavi.

Hvali bogu pa kazu da sam lud :)