Ко последњи победник 70

1. Pametno...i ja bih mogla uskoro.
    Laku noć!

2. Само ви спавајте... Етернија је моја! Аааахахахахахаха

http://www.bustatoons.com/blog_images/blog_crazy_laugh.jpg

3. AAAAAAAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA nemojte to da mi radite aaaahhahahahahahhahahaha! :DD

4. Drug stavio tu sliku kao avatar na msnu, i svaki put kad izađe obaveštenje da se ulogovao, 'ću da padnem sa stolice od smeha, i svaki put kad pričam s njim, tako počinjem razgovor...nije humano! :D

5. Не бој се дете, показаћу ја том хвалисавцу!
    http://old.he-man.org/cartoon/cmotu-pop/universe/king-randor.jpg

6. Драго ми је да ти је смешно, мада не капирам баш због чега...
    :)))

7. Nemam pojma, tako je genijalna! To je valjda ona fora da čuješ zao smeh samo kad vidiš sliku...malo koja slika može u nečijoj glavi da probudi i zvuk. Možda zbog toga. :)

8. А и Скелетор стварно има заразан смех. Замисли будеш у граду у истој екипи са њим, ту би било кидање од смеха!
    :))))

9. Ma idi bre dođavola...ahahahahahahaha..jbt, gde bih ga vodila? Kontam u Underworld, na neko gothic veče. :))

10. Тамо би био главна фаца!

11. Odoh u horizontalu. Pozdravi kod kuće!

12. Исто и ја, одлажем већ пола сата јер ми је мука, али мораћу да легнем!
    Лаку ноћ!
    :))

13. Здраво!
    Нат хвала пуно, овде ћу вратити Вудија, али користићу онај аватар за мсн/фејс, супер је!

14. I meni je Vudi nekako drazi.:)

15. Али овај тренутни приказује моју изопаченост...

16. Ne znam,onaj je nekako vise isao uz tebe...

Cao Fejz.

17. Па и јесте, често онако замишљено посматрам саговорнике, а заиста ретко се овако освежавам на улици!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.