Ко последњи победник 70

1. Ја волим мудрости из Попаја.
    Дођи да те ретилилизујем!

2. Meni je najjače ono sa čarobnom lampom, kad onaj zlikovac dobije mogućnost da bude nevidljiv, i nešto provocira Popaja, ovaj krene da ga napuca, on nestane i Popaj prokomentariše "uf, tvrd zid!" Ahahahahahhaha

3. Попај се пумпа синтолом , од тога онај чудни облик руку а спанаћ је само камуфлажа....

4. Хахахаха Срле то сам хтео да напишем сад хахаха!!!!!

Па ће лешинара да воде код ветеринара!

5. Znači nisam jedina koja smatra taj deo urnebesnim! :))

6. Па то је најјача ствар икад.
    Ти си неки опасан даса?

7. Malo spanaća, da se srede ova braća!

8. Danas sam jela spanać...

9. -Хоћу да овај замак однесеш у неку далеку земљу!
    -Ви мора да сте луди!
    -Ја луд?!?!

-Молим вас, немојте ме само тући!

10. Staklena, šta si ti, ti ili Vi? :)

11. Za tebe sam "Vaše Visočanstvo". :)

12. Jbt, stvarno ste vi žeMske nezgodne, da vam čovek mali prst a vi odmah hoćete srednji! :P

13. Само Аладин може донети њу, а станује он одмах иза ћошка ту!

14. Hahaha, neko se opet projektuje u svojim komentarima. :)

15. Miruj srce, ne tuci tako luudooo! :)

16. Ćeš neki Propranolol? :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.