Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Rajkane druže ja u crkvu nisam nikada otišao jerr sam imao problem! U manastir sam svratio jer sam na nekoj rehabilitaciji(veštački kuk + rak) pripremao magistarsku tezu , u kojoj je pominjan odnos između Srpske i nepriznate MPC i trebao mi je neko da mi "poređa" po činovima popove. Prvu knjigu o religiji sam pročitao samo zato jer sam hteo da ispoštujem monaha koji se 10 sati trudio da mi pomogne oko tog istog magistarskog i svega što me u njemu mučilo a bilo je vezano za crkvu. Ali sam I BUKVALNO,preko noći shvatio da Bog postoji , i to Bog kao bezgranična ljubav. Naš Bog je Bog ljubavi. Niko me nije terao da se šibam, niko me nije terao da padam na kolena, krvarim ili se bičujem tamo zarad neke vernosti...Niko me nije terao da dajem priloge i plaćam. Upravo ti razgovori sa tim monahom, otvorili su mi neke nove puteve. Ja danas živim maksimalnim kvalitetom života, srećan sam i imam divan porodični život. Ne, nemam problema, bar ne nekih drakonskih , zbog kojih bih odlazio u crkvu, a ipak sam stalno u njoj, zbog ljubavi koju osećaš tamo!
To bi bio odgovor na tvoje pitanje o citatu...
То углавном дају они из владе, да могу негде да позирају. Некад се знао ред кад су господари дизали цркве о свом трошку.
Добар трговац би и коцку леда продао ескиму, а сви знамо да су свештена лица одлични, ако не и најбољи психолози. Дргао ми је што си рећан у том животном позиву. А то да је тај бог љубав се нашироки и навелико види по васцелом свету.
Doter, neću ići dalje od svoje parohije. Hram Svetog Vasilija Ostroškog na Bežaniji je UPLATIO Kraljevu prilog , I TO VRLO VELIKI I BOGAT PRILOG! Svake nedelje se čita posle liturgije proglas Patrijaršije da se uplati novac Kraljevu i to ne od viška, nego od srca. Nisi baš u pravu da ne pomažu...
"Тада рече Бог: Да начинимо човјека по својему обличју, као што смо ми, који ће бити господар од риба морских и од птица небеских, и од стоке, и од цијеле земље и од свијех животиња што се мичу по земљи."
Укратко, Бог је створио човека као свесно биће које треба да управља Земљом у Његово име, а да зна да са узроцима има и последица.
Jebote ove dzimijeve teme nemoz da umru pa sve i da ih zakljucaju
Ма и да му Каизен закључа, он би истук'о Каизена :)
Zamolio bih vas da pogledate ovo :)
http://www.youtube.com/watch?v=d1uK40J7GuI&sns=fb
Normalno da ne dobija na kladionici kad igra crnogorsku ligu
Ali je mislio da se vadi na Šveđane
"svaka muka na mene" :)
ja jednom ulozio 20 dinara iz zajebancije na drugu svedsku ligu i podigo 2000
Klip je krajnje neumesan... Još se montenegrinji sprdaju sa njim... Al dobro, svako ima svoj ukus...
Сморили су са кладионицом у клипу.
Реално, добра је идеја, а очајна реализација.
Реално, пун је погодак само што Исус каже за људе да су фукаре. Што и јесу.
И што лик стварно личи на Исуса.
Znao sam da će se Džimi javiti da overi stranu!:-)
Мора мало.
Ako si ga zvao da ti radi onda mu i plati. niste u pravu vi koji govorite da ne treba da mu se plati. itekako treba. jel plaćate vodoinstalatera ili mehaničara?
jedino mu ne treba dati ako ti sam uđe u kuću ili dođe na sa'ranu nepozvan, ko ga jebe onda :P
Zeko srećice moja, otkada te čuo nisam!!!:-)
I popovima se kita dize, i oni su ljudi. Pravda za popove.
jedino mu ne treba dati ako ti sam uđe u kuću ili dođe na sa'ranu nepozvan, ko ga jebe onda :P
Не треба да му се плати. Јер ја нећу да плаћам попу како бих се искупио на неки начин. Ја могу да га частим што ми доноси "мир и спокој" у кућу. А да ми поп православни хришћански дође у кућу и каже дај ми толико и толико... Одма чекичем у главу да не размишљам.