ПОПОВИ: Друштвени паразити или само стереотип?

1. Хахахаха! Поставите неко питање за инцест који вам се дешава, али да се у посту јасно види да га подржавате јер је поткрепљен љубављу.

Ја ћу да пошаљем захтев Велинки док се није исписала:)

http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=6&qa=1843

2. Samo cepajte :))

Ahahah, umirem od smeha od same pomisli na odgovor. Baj d vej, mnogo mi se svidja Džimijevo pitanje. Oće neko da postavlja, il' da postavim ja?

3. Da ti kažem iskreno kelte, ja se uopšte ne uzdržavam da budem ekstreman prema budalama, makar i sam ispao budala, tako da, kao što rekoh, svima njima bih ja zatvorio usta, precizno po zakonu i bez mnogo obaziranja na slobodu govora. Naravno, to je iz ove naše perspektive samo jedna glupava i sumanuta ideja, ali to ne znači da ne bi bila valjana.

4. Muluce pošalji ti, vidi se da si inspirisana. Pa linkuj :)

5. dogovorite se koja ćete pitanja da postavljate, nemojte da se ponavljate, izvaliće vas

6. Неће да пошаљу одговор. А баш сам јасно срочио питање.

7. Kako znaš da neće? Šta ti pisalo?

8. Ја им послао линк за постер са Павлом и поставио питање везано за то. Немојте то да шаљете. :)

9. dajte mi link đe se postavlja pitanje

10. Па, имаш испод сваког текста образац за постављање питања. :)

11. Džimi, javi odgovor čim stigne :)

Jankoviću, šta si pitao? Daj tačno pitanje. I kako znaš da neće da odgovore?

12. Viđeh sad... Sa'ću im ja postavit pitanja :D

inače ne znam jeste li viđeli ovo što se meni desilo, davno sam napisao http://vukajlija.com/forum/teme/13043?strana=1#post_626326

13. Добро вам каже Дотер негде горе...

Ево, избрисао сам овај део пошто ионако никог не занима али остављам вам бољу верзију Дигиталног Анђела па уживајте...

http://www.youtube.com/watch?v=927XtkRb9K8&feature=related

П.С. Тема вам је срање.

14. П.С. Тема вам је срање.

И ти си срање, па ти, ево, тек сад кажем.

15. И ти си срање, па ти, ево, тек сад кажем.

Боље сад, него никад.

П.С. Иначе, ово може да се протумачи као нека увреда тако да би требало да се самобанујеш. 'Ај.

16. Ja sam Satanin sin :DDD

17. Говорио је да жене нису достојне уласка у цркву, јер могу црквени под да упрљају менструалном крвљу. Вероватно га нису апдејтовали, па није сазнао да је патентиран хигијенски уложак још у прошлом веку.

hahahahahahhahahahahahahahahha vrh :D

18. Иначе, ово може да се протумачи као нека увреда тако да би требало да се самобанујеш. 'Ај.

Самхаин прича о вређању. :))
    Слатко!

19. Rukoblud :D:D:D, oh ovih popova.

20. neko je pitao zasto politicari popovima dozvoljavaju sve i svasta, jednostavno nece da dovedu u pitanje dobar dio potencijalnih glasova objavljujuci rat Crkvi, popovi imaju veliki uticaj na odredjeni dio gradjana...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.