R.M. Točak i ostali Smakovci

1. koliko god da bude trajalo (5 min), svaka sekunda ce biti kao minut. Da sam malo blize Cacku dosao bih bez razmisljanja

2. Eво снимка из Чачка од прије два дана. Р.М.Точак - one man band - "Улазак у харем" 2010!!!

http://www.youtube.com/watch?v=12z3XdXbbN4

3. Је л' то свира Гибсона? Не видим добро.

4. Да, посудио је нечијег џипсона са бине за ову прилику.

5. Чек, он и даље наступа?

6. Ау бокте, колко бих вол'о да га чујем уживо... аууу... никад нисам!

7. Па што нисте отишли у Чачак, најавио сам вам на теми на вријеме?

8. Па ја неам појма свира ли он по Београду уопште... никад нисам чуо мада ко зна...

9. Sta ce mu tocak na desnoj ruci?
    Jer tetovaza ili nacrtano?

10. Sta ce mu tocak na desnoj ruci?
    Jer tetovaza ili nacrtano?

Nadam se da se salis

11. Је л' се зна кад је тачно Точак истетовирао точак?

12. ja znam da ga ima od 70-ih (na osnovu nekih snimaka) a kad ga je uradio tacno ne znam

13. jok

sta jok, mislis ranije? pre 70-ih.

14. pito rici dal se salim
    jok

15. Njegov ćale, a mislim i drugi preci su bili kolari.
    Oni su imali takvu tetovažu, to je neka porodična tradicija. Zato su ga tako i prozvali.
    To za slučaj da se stvarno ne šališ, a sumnjam :)

Inače, mene Točak po malo nervira zato što je nehajan... Na živim svirkama ga boli uvo da se trudi i onda ne odsvira i po nekoliko tonova uzastopce i to sve zvuči kao neki moji bedni pokušaji da odsviram npr Zajdi zajdi. A nesumnjivo je da on to može da odsvira savršeno, ali iz nekog razloga ga boli qratz.

16. @Boček

Ja сам слушао Точка пар пута уживо, и са Смаком и соло и могу ти рећи да је то било боље од свега што сам чуо са студијских верзија. Чак ћу се усудити да тврдим обрнуто - Р.М.Точак (још) није на носачима звука забиљежио оно најбоље од себе што може дати.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.