Napravi film madafaka.

1. A ko je ovaj drugi, cisto da znam s kim imam posla?:DD

2. Pa znaci ja sam ipak bezbedna? Posto Moma, cini mi se, vise voli decake.:)

3. AHahaahhahahhah Kelte, co'ece, dal si zdrav :))

4. Још чекам Милицино дело...

5. Вршиш притисак на мене! Не могу да радим под притиском!! У целој својој моћи, унајмила сам најбоље режисере и љубавнике да ураде то место мене..Кад кажем најбоље режисере и љубавнике, мислим на никнејма:)
    Фора је што ја немам границу, а ни смисао за хумор, па ће се неки наћи увређени. Кад кажем неки, мислим на све :)

6. Ма неће нико да се увреди. Сувише смо кул за то. ;) Ето, нећу више да смарам и вршим притисак, а и немам никаква очеквивања осим да очекујем гомилу увреда... ето, сад имаш потпуну слободу да направиш што 'оћеш.

7. Ahahaha, Džemal! Moj omiljeni novi član! ;)

8. Stavrno, treba javiti Eleku, nije čovjek u toku, nema ga na sajtu! ;)
    Bravo Dž, i za sve prethodne!

9. Ne brini za njega, OZNA uvek dozna.

10. Ne brinem, uopšte. Znam ja da na Dželata uvijek mogu da računam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.