Tema koja ubija

1. Prije 3 godine u Beogradu je dadilja čuvala 3 đece dok su roditelji bili na proslavi Nove godine. U 23:14 dadilja je čula neki zvuk u dječijoj sobi, i otišla je da vidi o čemu se radi. Svetla u sobi su bila ugašena, ali je ona u trenutku kad je ulazila u sobu viđela samo nekakav obris. Odma' je zvala roditelje đece, a oni su joj rekli da istoga momenta izvede đecu iz kuće. Kad se vratila u đečiju sobu, ona su bila zaklana, a i ona (dadilja) je nađena zaklana u svome stanu nekoliko dana kasnije. Znači, pazi sad ovako: 0 - bićeš zaklan/a, 1-5 ostaćeš bez nekoga dijela tijela, 6-10 umrijeće ti neko iz porodice, 11-15 "nekakav obris" će te zaobić'. Kopiraj ovu poruku i pošalji je putem e-maila, SMS-a, MMS-a, pismom, telegramom, kako ti kurcu volja, samo je pošalji kako znaš i umiješ, i obavezno mi javi kad završiš sa slanjem, da ti se smijem malo...

2. Hoces da ja pozovem moda da ti zakljuca ovo pa da ti se svi smejemo???

3. Zovi, jer imam i ja koga! Deco, decooo, decooooooooooooooooooooooo!

4. Ne mesaj decu u ovo!Nisu ona nista kriva!:D:D:D:D:D:D:D

5. A modovi bi je zaključali odavno, nego su izgleda svi sujevjerni!

6. Ma nisu sujeverni nego se boje da ih ova tema ne ubije!:D:D:D:D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.