Raznorazna pitanja

1. Па да видиш како је мени! :Р

2. Стиг'о :) 150 грама ће бити довољно :)

3. El zna neko koliko košta neka solidna web kamera?

4. Мислим да се цене крећу од 1000 до 5000 динџи. Рангирано по квалитету. Значи солидна ти је негде између :)

5. Da li je za pobedu dovoljno da druga strana izgubi?

6. Koliko konjskih snaga ima Fica?

7. 30-ak KW, to mu dođe oko 40 KS.

8. Шта се дешава кад неко пије само дестиловану воду?

9. :D Не, озбиљно, ја сам чуо да од веће количине одједном може да се мре, ваљда нешто због недостатка електролита, јебем ли га. :)

10. Jes' Džimi, u pravu si. Ne mož' da pišeš ko čo'ek po Vuki bez soli, majke im ga nabijem! Pravda za destilovanu vodu! :)

11. Правда! Елем, питање...

ФРКА! Рикнула ми батерија на телефону. Немам пуњач. Имам само пуњач за Нокију.

Е сад, на батерији имам плус и минус. Је л' оно што је плус да повежем са оним спољним металним на џеку од нокије, а минус са унутрашњим делом? Или обрнуто?

12. Не. Узми у једну руку виљушу , а у другу батерију. Виљушку гурни у штекер и за пар секунди имаш пуну батерију. :))

13. Зајебавај ти! :))) Дај, бре, озбиљно морам да напуним.

14. :) Па плус на минус иде , Џими. Батерија треба да привуче струју , а не да је врати у пуњач , бар је то нека моја теорија :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.