Smeš da pozoveš pandure, a prethodno da lepo zamoliš provalnika da ih sačeka, najbolje je da mu ponudiš kaficu, jer ne verujem da bi u suprotnom ostao.
Pošto bi svako zadržavanje provalnika bilo vođeno kao protivpravno lišavanje slobode, a ne daj bože da mu naudiš, pa da odgovaraš i za nanošenje fizičkih povreda. Sve u svemu, mogao bi da zaglaviš duže nego on.
Pa jes i ja tako nešto kontam, znači zakon kaže da sila ne sme da se primenjuje...
:razočarenje:
Ja baš mislio da dam sebi malo oduška.
Fala na informaciji u svakom slučaju.
аууу толкооо :)
хвала :)
E ljudovi, koja su mi "ovlašćenja" ukoliko uhvatim nekoga u obijanju kuće?
Šta smem da mu radim a da ne odgovaram krivično?Ajd bud'te kreativni...
Smeš da pozoveš pandure, a prethodno da lepo zamoliš provalnika da ih sačeka, najbolje je da mu ponudiš kaficu, jer ne verujem da bi u suprotnom ostao.
Pošto bi svako zadržavanje provalnika bilo vođeno kao protivpravno lišavanje slobode, a ne daj bože da mu naudiš, pa da odgovaraš i za nanošenje fizičkih povreda. Sve u svemu, mogao bi da zaglaviš duže nego on.
Pa jes i ja tako nešto kontam, znači zakon kaže da sila ne sme da se primenjuje...
:razočarenje:
Ja baš mislio da dam sebi malo oduška.
Fala na informaciji u svakom slučaju.
Је л' се то нешто дешава тренутно? Комшије само што ми нису срушиле зграду. Нека утакмица? Мрзи ме да палим ТВ.
Ништа посебно, уш'о Партизан у Лигу Шампиона.
Шта ти је нолајферизам...
Малопре је неко бацио флашу (или неко стакло) кроз прозор...
Kako, bre, nije ništa posebno? Pa ne ulazi se svaki dan u Ligu Šamipiona. Doduše, ja navijam za zvezdu, al' opet. :)
Јака лига...
Uf, uf. :)
Како се зове она епизода Симпсонових кад је Хомер члан пороте и пита: Колико Ш има у "недужан"?
Jel to ona kad sude gradonačelnikovom sestriću?Zar epizode uopšte imaju imena?
Имају, колико ја знам.
Чекај, како то у оригиналу каже?
Не сећам се.
Сећаш ли се које је слово било уместо "ш"?
Сећаш ли се још нечега из епизоде?
Našao sam Dečak koji je previše znao - The Boy Who Knew Too Much
Хвала. :)
Evo ti spisak svih epizoda ako ti zatreba http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Simpsons_episodes
Знам за тај списак. :Д