Mejlovi koji stižu na admin@vukajlija.com

1. Na ovoj temi ću pejstovati "interesantne" mejlove koji stižu na mejl za kontakt.

2. From: le@hotmail.com
    Subject: definicija reci nastran
    Date: November 28, 2008 7:04:54 PM GMT+01:00
    To: admin@vukajlija.com

---

Molim da mi definišete reč nastran i da li kada nekome kažete tu reč mislite izričito da je čovek gej. Unapred hvala.

3. From: pa*@gmail.com
    Subject: hallo
    Date: November 23, 2008 10:36:26 AM GMT+01:00

---

zdravo kako bi mogli da se prijavimo za 48 sati svadba dali bi mogli da dobijemo internet adresu kako bi se prijavili molim vas ako bi mogli odgovoriti odmah u napred hvala

4. From: le@nadlanu.com
    Date: December 13, 2008 5:40:29 PM GMT+01:00
    To: admin@vukajlija.com, admin@vukajlija.com

---

ne mogu a da ne prokomentarisem, to sto je gore napisano kao haiku je senryu i slican je haikuu koliko i mesec suncu..

5. From: zo@cg.yu
    Subject: sudbina
    Date: December 23, 2008 1:05:10 PM GMT+01:00

---

moj muz je rodjen 10 19*8
    moje pitanje je
    hoce li moj muz uspijeti vratiti pare od prijateljice kojoj je pozajmijo radi se o vecoj sumi novca jer ona stalno govori vratice a od toga nista molim vas odgovorite mi unaprije veliko hvala

6. From: st@net.yu
    Subject: st@net.yu
    Date: December 29, 2008 8:50:21 AM GMT+01:00

---

Zelela bih da zivim I radim u Rusiji.

7. "Molim da mi definišete reč nastran i da li kada nekome kažete tu reč mislite izričito da je čovek gej. Unapred hvala."

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

Jel odgovaraš na njih? Trebao bi im odgovarati neke gluposti... :D

8. From: al*@jotel.co.rs
    Subject: al
    *@yahoo.com
    Date: January 19, 2009 9:39:12 PM GMT+01:00

---

POZDRAV ZA NAJLEPSU ZENU! GORDANA POP LAZIC, PRELEPA STE ZENA, JA VAS OBOZAVAM, DOPADA MI SE VAS GLAS, KAKO PRICATE, KAKO SE PONASATE, I JA SAM UZ VASU STRANKU, SRPSKU RADIKALNU. PRE SVEGA ZBOG VAS. VOLELA BIH DA VAS UPOZNAM I DA SE SLIKAM SA VAMA, TO MI JE VELIKA ZELJA. ZELIM VAM SVE NAJBOLJE, KAKO U POSLOVNOM TAKO I U PRIVATNOM ZIVOTU. POZDRAV OD VASE OBOZAVATELJKE ALEKSANDRE IZ NISA!!

9. Jel ima neki sajt sa sličnim imenom ili tebe neko zajebava??? :D

10. fora je sto neki ljudi ne razumeju koncept (mozda bolje receno "granice") sajta. Pa tako ukucaju u guglu "48 sati svadba" i stignu na stranicu vukajlije sa opisom "48 sati svadba", i vide dole link "kontakt" i misliće se da je to konktakt mejl za tu emisiju :)

11. De bre onda ćemo mi da ti dajemo odgovore, a ti ih šalji njima...Da zbunimo malo ljude. :D
    Jel mere? :D

12. ne, meni je ovo dovoljno zabavno :)

13. Ali nije nama. Ko tebe šta pita? :D

14. Buaaaahahahahahah

moj muz je rodjen 10 19*8
    moje pitanje je
    hoce li moj muz uspijeti vratiti pare od prijateljice kojoj je pozajmijo radi se o vecoj sumi novca jer ona stalno govori vratice a od toga nista molim vas odgovorite mi unaprije veliko hvala

хахахах дај Кајзене намести да дајемо плусеве на ова срања, па да видимо јоје ће срање бити највеће срање у гомили ових срања... Бу хахахха

15. Ja ne verujem, ovo je propaganda :)

16. Hocu i ja da zivim i radim u Rusiji. Kaizene, daj mi mail od one gore, da se dogovorimo u detalje. :p

17. Najzad nađoh ovaj (stari) omiljeni:

From: @
    Subject: tv slagalica 10.05.2008
    Date: May 10, 2008 7:35:26 PM GMT+02:00
    To: vukajlija@vukajlija.com

Komentar;
    Jako rado gledamo vas kviz, da li smem da primetim da se
    danas u rubrici spajalice podkrala jedna greska.
    Dana International nije bila pobednicka pesma Svedske nego Izraela i to 1998. godine.

Puno Pozdrava
    *

18. ахахахаха, ладно :)))

19. From: Subject: OGLASAVANJE NA VASOJ RADIO STANICI
    Date: March 5, 2009 3:37:07 PM GMT+01:00

MOLIMO VAS DA NAM SE JAVITE VEZANO ZA OGLASAVANJE NASIH PROIZVODA NA VASOJ RADIO STANICI.
    UNAPRED HVALA

011-
    ; fax.011-*;

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.