Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mojne ja se napijem i od pola :))
Ajde skupite sva piva ođe na jedno mjesto ako dođem, da znam kolko imam
Pivo bih platio konobaru, i bakšiš bi mu ostavio.
Moram i ja da platim turu, nema mi druge...
Dakle, Dankanu, Milici i Žnjiju već obećah, njima puta dva... :D
Dalje... Od gospode Gvozdenu i Javiu zato što su kraljevi, od žena Mari munji i Stormi, njima i ćevape plaćam, i naravno Zmii jer je najjači ženski autor na sajtu :skidam kapu: :D
Ja bih platila pivo Пеки д џему, čoveku danas rođendan! :) Ajd' uzdravlje!!! :)
Платила бих пиво Пуфни, Мици, Теони ( кад напуни довољно година ), ВанГоги иако можда не пије, Пеђи, Ресејвору, Џимију, Пекију, Бурзуму, Банету, Гамбију, Кувајлији, Роберту, Дарку8 бих ипак нешто жестоко јер не пије пиво.
Ал' ето мали списак. :)
Svima bih platila pivce,a ja bih neki od onih ziljavih,nafuranih,kičerajskih koktela sa kišobančićima koje pije Del Boj :)))
Al' ponajpre Nati,Rizz,Mici,Star,Pufni,Cakanoj,energiji,Jacki,MajaV-i,Tasmaniji(Zeki),Jani,PredrageU,RD-u,električaru,Ledenom,Urošu,Fejzu,Roberto I.,Banetu,Nikoli,Remorkeru,Javio-u,Brain-u,muškatli..nek' mi bude oprošteno ako sam ponekog zababoravila.
:)
Editovaću u hodu :)
ED:Kako sam mogla Marcipan da zaboravim?C,c,c,c!!!I merci i citizen i Staklenu?Juuu!!!I Duchamp je nepravedno izostavljen!I Dioklecijan i Stormiii!Breee,koliko vas je... :)))Al' mojoj maloj seji Snohvatici o'ma 2l piva,da se ne ljutite :))
Peki srećan rođendan, sa malim zakašnjenjem.... Evo i ti imaš pivo od mene....
VanGogi, primetili smo da dobro utiče na nju. :D
A i još nekima...znaju oni koji su.
Ja bih velikoj većini platila vops, ali najpre Gogi, Muškatli, Urošu, Marcipančetu,Staklenoj, Fejzu, Remorkeru, RD-u, Predražinju,Električaru, Jacki,Straji, ForgetMeNot i Smarku...mislim da bi sa ovom ekipom bilo veoma zabavno..
Eh, da, Gogi umesto piva Pinja koladu:)))
Jao, hvala, Natnat :) Složiću se sa tobom što se tiče ekipe i naravno, ima tu još super osoba...
Е вако,без посебног реда и образложења:
(кога заборавим,нек се слободно јави,скупићемо паре некако)
Данкану,Филозофу(јер је трешер!),обојици Пекија,Мингу,Фацафациии,Бурију,Гамбију,Бурзуму(то ће бидне врло скоро),Мингу,Урошу,Предражињу,Вампију(иако га дуго нема),Њојтеку,Јавиу,Џимију,МрМуну... Е,да,и Хипнози и Млатонију.
Од дама: Мици,ВанГоги,Милици,Љуљи,Лемаји,Едит.Ундо,Мирјани Д'Грејт... Ијао,ко ће се сетити свих...
Filozof je Dankan. Ili neko ko želi da pomislimo to.
Npr. Hipnoza.
Dobro doktore ja znam da ti mene izuzetno ceniš, ali da dobijem duplu turu u odnosu na ostale vukajlijaše, to nisam očekivao... :D
I da, prihvatam naravno... :)
Evo, ja bih Mingu i Pajku, posto smo komsije.... Sve ostalo je cimanje :)
Платио бих пиво Кики Боју! Дечко је КРАЉ
Fejz, ja sam ozbiljno posvećen treninzima i svom telu, tako da ne pijem alkohol. Može neki voćni sok? :)
Жемо, брате... сок од јабуке! Или од бруснице тај је одличан! :Д
Dobra, dobra!
Prihvaćeno! :)
Saće napravimo temu "Okupljanje vukajlijaša - Nova Pazova", pošto nas ima ko kusih pasa.
Bar ja znam ko je sve tu... :)