Ja moram da napišem: Kuvajlija je jedan od najprecenjenijih autora u istoriji ovog sajta. Imao je dobrih defki, ali je imao mnogo više defki u rangu "druga liga zapad".
Мени је ту најлуђи био Мотика, кад се једном захваљивао људима на плусевима, и онда написао на крају : " Кувајлија, брате, хвала на виртуелном плусу, знам да гледаш ово са стране" :)))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Мара, ајде, само да видимо. Неко ко је дао само 3 минуса на 25 сома оцењених мора много да се разочара да неком да минус. :)
Кувајлија је рекодер, ја мислим.
Данкане, он се не рачуна, он је лајковао, тако би и ја све дефиниције оценио. :)
А и побрисано му је то, тако да како год да окренеш није он.
Е, јебем га онда, Пеки :)
Kuvajlija je ocenio sve definicije ja mislim. Dok mu nisu pobrisali.
Свака част Зајк, свака част. Скидам капу.
Људи, Кувајлија је делио плусеве без читања, тј. лајковао. Тако би свако могао да оцени цео сајт.
Ја не би мог'о... много има брате.
4123 : 546
Мени је ту најлуђи био Мотика, кад се једном захваљивао људима на плусевима, и онда написао на крају : " Кувајлија, брате, хвала на виртуелном плусу, знам да гледаш ово са стране" :)))
Јеботе, набише ми комплексе Зајклон и Предражињо, будим се сутра у 8 ујутру да прочитам бар 5,6 сома дефиниција за дан.
28175: 3172
на три плуса дође један минус. али зато хејтујем по форумима и у невиртуелном животу
2155:19
Углавном пар минуса сам случајно дао, неке дефиниције су били плагијати који нису обрисани, а остале ми се нису свиделе нешто на почетку.
Слабо читам у последње време, а доста дефиниција сам читао доста дуго пре него што сам се регистровао, па сам заборавио да их оценим.
odo ja da lupam pluseve,ovo nema smisla,nisam baš toliko govno :)))
Na 8 pozitivnih jedna negativna ocena.
Позитивно оцењених 8026
Негативно оцењених 4598
Сахрањених 2076
Дај Џими, лажеш.