Pogrešno je reći da internet udaljuje ljude jedne od drugih.
Ako ljudi ne žele, ili nemaju hrabrosti da se druže i upoznaju, oni i neće. Niko ne može da ga natera, bilo je samotnjaka i pre ere interneta. Internet je odlična stvar, ako neko zna da ga ''pametno'' upotrebi... pomaže u prevazilaženju ''prvog koraka'', daje nam mogućnost da nađemo osobu sa sličnim interesovanjima itd.
Na stranu to što ga neki koriste sa lošom namerom, krivica je i na onim koji dozvole da budu prevareni ili iskorišćeni.PS. Džentlmen ne priča o tome, ali ću samo naglasiti, da sam imao vrlo... prijatna... iskustva sa internetom ;)
:)
Gamby je autor i PRVE teme "drustveni parazit ili samo stereotip", for the record.Dugo sam se pitala ko je pokrenuo to :).
Mislim da je to nešto sasvim normalno...Dopisivala sam se sa nekim likom koji me je potpuno oduševio, slušamo istu muziku i oboje smo opterećeni Hanibalom Lektorom i starim horor filmovima. Takvu osobu u stvarnom životu verovatno neću nikad ni sresti. Jedini minus mu je što svira gitaru (i to što živi na drugom kraju planete), ali jbg, niko nije savršen...- Пд
Или Могшу и Данкана.
- Пд
Бич фајт, још само Данкан да дође.

Peki, taj nerad!
Dankan i ja smo se složili da prihvatimo činjenicu da volimo istu osobu.
Mojne da se trudite da nas zavadite, nije vam fora.