Muvanje preko interneta: Društveni parazit ili samo stereotip
  • Earthworm Jim

Dakle, smatrate li da je to nešto nenormalno što rade samo oni koji ni na koji drugi način ne mogu naći dečka/devojku, ili da je to normalna tekovina 21. veka?

• Lullaby

Hahaha, gamby se upisao u otvarače ovakvih tema! :)))
    Let the muvanje begin! :))

• Џими

Не видим ништа лоше у томе. Људи масовно комуницирају преко интернета, па је и логично да неко тако започне комуникацију, па се после виде итд. Мислим, ти у сваком случају мораш да прођеш тај стадијум мувања и уживо, тако да се своди на исто.

• Hipnos

Хах, зар и ти, Гамби? :)
    Што се тиче мувања преко интернета, мислим да није толико зло.

• medicus

Pogrešno je reći da internet udaljuje ljude jedne od drugih.
    Ako ljudi ne žele, ili nemaju hrabrosti da se druže i upoznaju, oni i neće. Niko ne može da ga natera, bilo je samotnjaka i pre ere interneta. Internet je odlična stvar, ako neko zna da ga ''pametno'' upotrebi... pomaže u prevazilaženju ''prvog koraka'', daje nam mogućnost da nađemo osobu sa sličnim interesovanjima itd.
    Na stranu to što ga neki koriste sa lošom namerom, krivica je i na onim koji dozvole da budu prevareni ili iskorišćeni.

PS. Džentlmen ne priča o tome, ali ću samo naglasiti, da sam imao vrlo... prijatna... iskustva sa internetom ;)
    :)

• Џими

Овај Медикус је понекад јако мудар човек.

• medicus

Kao što sam negde odgovorio na sličan komentar... sve zavisi od toga koja od mojih ličnosti izađe na površinu.
    obećao sam da ću popričati sa nekim o tome, i jebi ga... danas-sutra.

• Jericho

Gamby je autor i PRVE teme "drustveni parazit ili samo stereotip", for the record.

Sto se tice teme, Medicus je lepo objasnio, narocito ovo sa teorijom "internet otudjuje ljude".

• leksi

јес мудар понекад. Мада имам друга који налази и стартује девојке претежно, ако не и искључиво преко нета, мени је то безвезе, али ако је њима лепо, само напред.
    А сад: Моја баба: Друшрвени паразит или само стереотип? ;)

• ophidia

Gamby je autor i PRVE teme "drustveni parazit ili samo stereotip", for the record.

Dugo sam se pitala ko je pokrenuo to :).
    Mislim da je to nešto sasvim normalno...Dopisivala sam se sa nekim likom koji me je potpuno oduševio, slušamo istu muziku i oboje smo opterećeni Hanibalom Lektorom i starim horor filmovima. Takvu osobu u stvarnom životu verovatno neću nikad ni sresti. Jedini minus mu je što svira gitaru (i to što živi na drugom kraju planete), ali jbg, niko nije savršen...

• Christine

muvanje preko neta je baš cool i ok, evo.. pogledajte lilu i celta, skroz su kjut :)

• Earthworm Jim

ili neobaveštenog i 50% vukajlijašica :)

• Пд

Или Могшу и Данкана.

• Earthworm Jim

Alo, Mogša je moj!

• Christine

gambiiii xD hahahaha

• Lullaby

Ko je rek'o Dankan?

• Пд

Бич фајт, још само Данкан да дође.

• Christine

a i piro i surovi su sladak par.. samo što mislim da surovi švrlja.. vara pira sa nekim od modova.

• Earthworm Jim

Peki, taj nerad!

Dankan i ja smo se složili da prihvatimo činjenicu da volimo istu osobu.
    Mojne da se trudite da nas zavadite, nije vam fora.