Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. A jel ti shvataš da ja imam svoja uvjerenja isto kao što i ti imaš svoja uvjerenja ? Elem ta uvjerenja nikad nisu bila povod ubijanja i to je jedino što je bitno.

Mene jednostavno nervira ova medijska propaganda i na koju svi padaju a nije ni blizu istine.

2. Да раде IQ тест натпросечно интелигентан муслиџа и натпросечна глуперда Расни, ту би био сличан скор. Једна лепа седамдесетица.

С тим што би Расни више пута обрисао слину о клупу за којом ради.

3. Nikad se u historiji Islam nije širio oružjem i silom. Znate to odlično i sami, Srbija je krunski dokaz.

Свака се вјера у историји ширила оружјем и силом, само је негдје више успјело негдје мање. Србија је крунски доказ чега, објасни?

4. gaari daunloudovao si video u kom kolju muslidže da bi editovao i ubacio neku šeik muziku pa aploudovao na fejs, pa ti si puko burazeru

5. Нико није рекао да је све у реду са њиховим приступом карикатури, ради се о томе да имаш право да црташ шта год хоћеш а да онај кога то вријеђа нема право да те убије због тога.

Стани, теби је требало 27 страна да закључиш да није у реду убити човека који је нацртао нешто што те вређа?

Мислим, заиста ми нису јасни твоји коментари. Наравно да није у реду. Али шта очекујеш? да се прича о томе на 30 страна. Да понављамо као папагаји да није у реду? Не зајебавај ме. Валдемар има поенту само тако.
    Цртеж је повод, болесни мозак је узрок, а просеравање по блиском истоку је стимулишући фактор. Да ови нису мрсили муда тамо ове би болео курац за распали француски "сатирични" лист, мада и то је питање. У суштини, сви ми јако добро знамо да је земља погођена ратом јако погодно тло за развијање лудака.

6. A koga boli kurac šta jedan natprosječni agresivni ateista misli, koji ima svoj krug uvjerenja.

Šta su vas učili šta su bili krstaški ratovi ?

7. bla bla aj mi baci u pvt još neku tako ilahija chill ziku da kuliram dok mi kamila liže džemlju

8. Reme ovo je 31 strana.

9. bla bla
    A jel ti shvataš da ja imam svoja uvjerenja isto kao što i ti imaš svoja uvjerenja ? Elem ta uvjerenja nikad nisu bila povod ubijanja i to je jedino što je bitno.

Mene jednostavno nervira ova medijska propaganda i na koju svi padaju a nije ni blizu istine.

kakva uverenja?da turci nisu maltertirali i povecavali porez srbima koji nece da prihvate islam i da nisu uzimali srpsku decu i pretvarali u one ne mogu da se setim kako se zovu.ti bre ili si lud ili glup

10. бла бла шта фурају ово време модерни терористи хипстери Ц4 или мало ретро обичан ТНТ?

11. Joj jeste vi meni zanimljivi stvarno. Uđem ovdje da malo vidim kako se razmišlja sa druge strane Drine i nisam ni mislio da je išta drugačije.

@Zapata, imaš vehabije po Srbiji sigurno nađi kojeg pa pitaj, siguran sam da su upućeni bolje nego ja.

12. e bla bla, na ovaj neki fazon ako imaš neku ziku
    https://www.youtube.com/watch?v=SFjgh-pBH4Q

13. Чекај, хоћеш да кажеш да сви муслимани нису терористи?

ехеех, зезаш ме и зафркаваш. Јел си познав'о лично бостон бомбера?

14. Nisam siguran da sam shvatio tvoje pitanje ?

15. Pa odgovorio si sam sebi. On ne širi islam, bravo, upravo to. Nije mu cilj širenje islama, cilj mu je širenje svojih dijelova tijela.
    Nikad se u historiji Islam nije širio oružjem i silom. Znate to odlično i sami, Srbija je krunski dokaz.

aj sad ozbiljno, čekajte s napušavanjem, mene stvarno zanima kako tačno misliš ovo?
    misliš da su išli neki proto-derviši i čitali kuran svima na koga su naišli, pa su ljudi to prihvatali, ne razumem?

16. I meni 1436 godina djeluje mnogo,a i ljudsko razmišljanje prije toliko godina. Ono ... znaš ?

17. Imali dobre misionare hehehe

18. Evo, bez napušavanja: Bla Bla, kako ja razumem, hoće da kaže da se vera nije širila silom, odnosno da, iako su islamske države silom osvajale (logično), da nakon osvajanja nije primenjivana sila na stanovništvo na osvojenim teritorijama da bi ljudi prešli u Islam. Jesam li dobro razumeo?

19. Lol pa vi i jeste na nivou 15 veka. Još toalet papir ne koristite.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.