Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kao ex moderator na Vukajliji treba da znaš koliko se prežvakuje jedna tema kad je aktuelna, koliko na forumu, definicijama, koliko na posterima. Npr. neka sportska pobeda, poraz, gej parada, pa eto... Piše se o nečemu kad je aktuelno. Ako otvoriš temu u vreme kad nema događaja da je podrže, ode brzo u zaborav. Takvo ti je ljudsko ustrojstvo.
DAJ SIFRU OD ZUBA
gledah malo naslove i ovi hebdo su grupa prepotentnih marko somboraca sa nja smislom za humor i nedostatkom inspiracije koji zbog toga koriste vrlo kontroverzne teme kako bi prodali novine, i zbog toga nisu uopste smesni nikome ko ima IQ manji od 85 i veci od 105, ovima prvima jer ne razumeju sta je tu smesno, a ovim drugima jer vide kroz plitki senzacionalisticki humor, bez umeca da se zakopa malo humorom, pa makar i ne prikazao muhameda kao sto to na primer radi south park.
ovo im je povecalo tiraz sa 60 000 na 1 000 000 koliko ce stampati sledeci broj. http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-30724863
ne znam sto sam ovo napisao. valjda me nervira to potenciranje ogoljene kontroverze i pisanja uz vetar kad ne umes nista drugo duhovito, jer je zicer, izazvace paznju.
ovo sve cini da one muslimane sto se stvarno loze na to i vredja ih, gledam kao na jos vece pajsere nego sto vidim ove sto nasumicno prave sranja.
https://www.facebook.com/video.php?v=267466583447295
sta je ovo, ko koga ovde bije
Или је ипак ово целтово тачно? нисам опет онда најбоље схватио...
Pa to je nije Celt ništa suprotno reko, ja sam samo dao bukvalnu interpretaciju.
To je taj rad. Svi radoznali, kao isčuđavaju se, a u stvari im milo što zaigrala mečka pred tuđim vratima.
Ау блабла јеботе, шта ли су ови цртали?
Jel ono neko napisao na prethodnim stranicama da ovo rade islamski ekstremisti da bi promijenili vjeru u svim ljudima ? Nešto na taj fazon?
Evo ga i ovaj iz podmladka ISISA.
Došao da perom i tastaturom širim islam 8| .
Неуобичајене методе, навикли смо на бомбаше.
500 godina ti živjeli turci u dvorištu i ti takav kakav jesi i opet u par godina ti mediji toliko mozak isprali. Pa mislim stvarno momak..
lol kakav to bolid uzme video u kom ubijaju mudžose i edituje da ubaci jašem-kamile muziku, pa aplouduje na fejs da svi vide?
A jedno pitanje kako se širi islam kada se bombš samoubica raznese u autobsu punom ljudi. Jer tu ubije 50 ljudi, na njih se nemože proširiti islam jer su mrtvi i ubije sebe, a on je i sam islamista, tako da praktično islam gubi jednog člana, a onda stagnira, ne širi se.
Pa odgovorio si sam sebi. On ne širi islam, bravo, upravo to. Nije mu cilj širenje islama, cilj mu je širenje svojih dijelova tijela.
Nikad se u historiji Islam nije širio oružjem i silom. Znate to odlično i sami, Srbija je krunski dokaz.
Ne znam otkud ti ideja da bombaši samoubice šire islam haha
A jel ti shvataš da Alah ne postoji, da je to smislio neki random lik kojem je bilo dosadno.
opet ovaj bla bla,a taman normalni postovi krenuli...
sta lupas ti bla bla, ti kazes da se islam nije sirio silom u srbiji za vreme turaka.uzmi procitaj istoriju za 5 razred
Došao čovek da brani neke vilenjake što su ih naduvani arapi izmislili u pustinji.
Nikad se u historiji Islam nije širio oružjem i silom. Znate to odlično i sami, Srbija je krunski dokaz.
ajde ne lupaj, svaka religija se širi silom, da neće možda knjigama i svetim misijama?