Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. http://www.dodaj.rs/f/2Y/dn/8DBYhG9/hebdo.jpg
    Валдерама ојебо! Боља карикатура од било које из ових новина коју сам видео.

2. Иначе, ако мислите да се код нас не би нашла нека љута хришћанска глава у случају да осване стрип како Свети Јован пуши курац Исусу или снс секташ за слику како Вучић јебе у дупе Нешу слину, док му Зорана Михајловић лиже чмар, која би улетела у редакцију бљуца и заклала дебелог Сомборца, грдно се варате.

3. Imam pravo da prozivam rat zato što mi je pola familije učestvovalo u istom, zato što su mi tada poginuli neki rodjaci i zato što sam oštećen finansijiski direktno u tom ratu.

zato što su mi tada poginuli neki rodjaci

neki rodjaci

Hahahah, tako i ja kad lažem i tražim opravdanja, pa mi bedak da lažem da mi umro burazer jer sam pomalo sujeveran kada se o tome radi, te kažem NE MOGU DA PLATIM PARKING, SAMO SAM PRIVREMENO STAO, SMRTNI SLUČAJ UMRLI MI NEKI RODJACI

NEKI RODJACI OOOO

4. Jer nas za rođake boli kardan jelte

5. jebiga Buš, moraju da budu neki, poginuli su pre 20 godina, a Rasnee ima 12. Nego hoćemo li da bijemo austrougare, poginuli mi neki rođaci u ratu sa njima. A kapiram da su i tebi.

6. Vidi opet ćemo da zaratimo sa muslimanima, da bi se odvojili. otkrivene su ogromne količine nafte u Semberiji, ali se o tome ćuti, te rezerve nafte otkrio Gazprom. A Rusija već ima plan da u Hercegovinu naseli 40 000 Rusa, tako da nas neće NATO dirati. A kad se odvojimo Rusi će početi vaditi naftu i boli nas kurac.

7. Ma cist stereotip, samo sto su oni jedni od najsloznijih ljudi na svetu. Ista fora kao kakvu predstavu amerikanci imaju predstavu o rusima i sve koje smatraju rusima (i nas).

8. Иначе, ако мислите да се код нас не би нашла нека љута хришћанска глава у случају да осване стрип како Свети Јован пуши курац Исусу или снс секташ за слику како Вучић јебе у дупе Нешу слину, док му Зорана Михајловић лиже чмар, која би улетела у редакцију бљуца и заклала дебелог Сомборца, грдно се варате.

Код нас није ''кротак православни народ'' како људи тврде, већ само нема законе иза којих већина ''верника'' може да оправда евентуалне садистичке пориве према женама и осталим нижим бићима, као муслимани што имају. Да то сутра почне да важи и код нас, Србија би демографски буквално спала на БГ са општинама а крв би потерала Ђердап да даје струју за три Америке

9. Njima sama vera i šerijat propovedaju o slozi. Tamo je nesloga veoma kažnjiva. Jeste da je za naše viđenje jako čudna civilizacija ali to kod njih koliko smo mogli da primetimo jako dobro funkcioniše. Ne možeš ti nilskog konja naterati da se trka sa konjima na hipodromu.

10. Sunite li se šiti?

11. w.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=10&nav_category=78&nav_id=945266
    povapireli turci, sve ih pobiti, kao i amere koji zamesishe ovaj govan u svetu

12. Pa islam i hrišćanstvo su sekte ako ćemo realno gledati na stvari.
    Normalno da je sigurno bili izolovanih slučaja rješavanja stvari silom i bilo je sa svih strana, ali generalno gledano nikada nije nijedan pohod pokrenut da bi se isključivo narod prisilio na tu vjeru. I uvijek postoje dvije strane priče al priču pišu pobjednici.
    Dobro si spomenuo halifat. Halifat je nešto što treba islamu i islam je na ovako niskim granama jer nema Halifata. Vjera se previše raskomadala i svaki dan sve je više sekti i sve se više komada.
    Da se ponovo uvede halifat sigurno se ove stvari ne bi dešavale. Problem je što se sve svaljuje na vjeru koja faktički nema veze sa tim.

kakva gomila fekalija aupickumaterinu

13. http://vijestiummeta.com/bih-pozivi-na-ubistva-vehabija-od-forumasa-klix-ba/
    "i spriječe zločin koji bi mogao da bude gori od onog koji se desio u parizu"
    lel

14. две хиљаде мртвих у Нигерији...

15. Vidim ovi Francuzi pljuvali i braću Grke.

16. Cijelo ovo sranje sa muslimanima će se dešavati sve dok je porodica Saud na vlasti u Arabiji, a oni će biti tamo sve dok Amerima treba njihova nafta ili dok im ne okrenu leđa. Oni su njihov glavni igrač za manipulaciju muslimana i oni to rade veoma uspješno.
    Oni su došli na vlast krajem 18-tog početkom 19 tog stoljeca(i tom prilikom pobili bruku muslimana) i prihvatili su radikalnu ideju vehabizam i njima je to zvanicno opredjeljenje u islamu. Vehabije se finansiraju od Saudovih para za provođenje ciljeva Amera. Radili su to kad su sovjeti napali Afganistan, stvorili su talibane ili ti ga vehabije, radili su to kad su htjeli destabilizovati Ruse preko Čećena, a oni su također vehabije, rade to danas preko ISISa(najveći broj stranih boraca su Čećeni). Također vehabije vode propagandu da šiti nisu muslimani i da su nevjernici, a to rade upravo zbog toga što su šiti večina u Iranu, a svi znamo da Iran ne pika PESa i duva vutru sa Amerima.
    Danas muslimani najviše ubijaju muslimane i to sve zbog ove propagande.
    Nijedan musliman neće nikad priznati Izrael i uvijek će im biti trn u oku, a ISISova propaganda je zvanično protiv Izraela, a njima Izrael pred nosom, ratuju u Siriji, a nijedan metak nije otišo na izraelski teritorij(što li?).
    Dešavaju se ovi sporadični slučajevi, 11 septembar, sranje u Madridu,, Londonu, Parizu, a to dođe jer im ovi izbjegnu kontroli(ne možeš luđaka kontrolisati 100%).
    Glupi muslimani širom svijeta ne mogu da shvate da ova zajebancija u Parizu im više škodi nego ona karikatura Muhameda. Činjenica jje da su muslimani danas najviše okaljani u svijetu i to ne možeš promjeniti, ali glavni krivac za to nisu Ameri već oni sami. Nikad ne možeš generalizovati cijelu grupu ljudi zbog nekkoliko budala. Zamislite kada bi milijarda muslimmana bilo radikalno, pa ovi bi slučajevi postali realnost.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.