Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Код нас није ''кротак православни народ'' како људи тврде, већ само нема законе иза којих већина ''верника'' може да оправда евентуалне садистичке пориве према женама и осталим нижим бићима, као муслимани што имају. Да то сутра почне да важи и код нас, Србија би демографски буквално спала на БГ са општинама а крв би потерала Ђердап да даје струју за три Америке

Kakve veze imaju zakoni... Ko donosi te zakone, ljudi, narod, ili neko drugi? Da su ljudi ovde stvarno takvi sadisti, lako bi se oko zakona dogovorili, i onda udri.

2. A ne znam koji poriv imaju ovi debili karikaturisti pa da crtaju jedinu stvar koja je u islamu strogo zabranjena. Nije to kroz historiju džaba tako bilo.

3. poludjele balije, raznose se sirom sveta odjednom, ko da je organizovano, mada nije, pre ce biti u fazonu in ovih dana, lancano.

4. bla bla

A ne znam koji poriv imaju ovi debili karikaturisti pa da crtaju jedinu stvar koja je u islamu strogo zabranjena. Nije to kroz historiju džaba tako bilo.

Лол, победа!

5. Елем, мало паметнијег размишљања. Чомски уводи и бомбардовање РТС-а у једначину. :)

https://zcomm.org/znetarticle/we-are-all-fill-in-the-blank/

6. Iam ideju
    Kako je zabranjeno crtati muhameda predlažem da otvorimo temu za crtanje karikatura tovilija,blabla,čempija i ostalih mudzosa sa sajta lololololo

7. Ili da pišemo tematske defke:
    Čempinjoni
    Mleveni muslimani.

8. Елем, мало паметнијег размишљања. Чомски уводи и бомбардовање РТС-а у једначину. :)
    https://zcomm.org/znetarticle/we-are-all-fill-in-the-blank/

Koje licemerje to što sam ja juče ceo dan pisao ovde i na Fejsu da postoji veza između te dve stvari, pa samo što nisam ispao ne znam šta, terorista, idiot, svi mi pisali da je u ovom trenutku neukusno upoređivati te dve stvari, jer, zaboga, nije RTS bombardovao ceo francuski narod, već NATO komanda i piloti. Čitao sam cele tirade da one koji na bilo koji način kažu ALI - brišu iz prijatelja. Šta sad, Noam Čomski ovo piše, izbacite njega iz prijatelja. Ajmo, recite: Čomski je govno i nije u pravu.

Kako je zabranjeno crtati muhameda predlažem da otvorimo temu za crtanje karikatura tovilija,blabla,čempija i ostalih mudzosa sa sajta lololololo

Pa on vas sigurno neće dići u vazduh, ali ćete možda učiniti da ljudima bude zaista neprijatno. Mislim, zajebavati budalu što je budala jedno je, a zajebavati muslimana što je musliman malo je glupo. Da ja odem na neki hrvatski sajt pa da me prozivaju što sam Srbin, prvo bih ih napušavao, a posle bih se pokupio i ne bih više dolazio.

9. Kakvu je baklju Željko zapalio...

10. NOAM LIMAR
    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ko jebe mediokritete valdemare
    oni ne čitaju šta piše nego ko piše
    dokle god te takvi brišu iz prijatelja dobro se držiš

11. Која парада лицемерја ових дана.

12. Јебига ниси се био изразио добро ко овај хехехеехе

13. А ево шта је наш Чомски писао:

Valdemar
    Strašno je to što su uradili u Francuskoj, ali kako seješ, tako ćeš i da žanješ.
    http://en.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_the_Radio_Television_of_Serbia_headquarters

ali kako seješ, tako ćeš i da žanješ.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.