Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2015/01/14/18111730/Nigerija.jpg

Нигеријско село после напада бомбаша-самоубице

2. Gledaj glof dvice jes zagorela.

3. Јебеш голфа, гледај малог како се радује старом гвожђу.

4. Prvi put kameru videli.

5. Evo ih divni Hrišćani, pokazuju tu Hristovu ljubav po kojoj su poznati http://abcnews.go.com/US/wireStory/ethnic-cleansing-muslims-central-african-republic-28085644

Ma gledaj ceo članak, čak ni on ne tvrdi definitivno ovo ili ono. Nemoj prebrzo zaključivati. Mada je moguće. Al ne bih se kladio ni protiv suprotnog, ili reakcije na suprotno. Znaš, oni su malo impulsivniji nego mi...

6. Па то је Африка, тамо су сви радикални: хришћани, муслимани, будисти, атеисти, џедаји...

7. Treba im prodavati oružje, ko što je Tito radio, pošto će ionako da se kolju to je jedino humano, greota da se ubijaju motkama, kamenicama i zubima.
    Ovako im prodaš tenk, kalašnjikov, bombe i municiju i veselo.
    Lepo nama, lepo njima.

8. Pička nam materina svima, to jest ne nama Srbima, već "belim" ljudima generalno. Sjebali sve druge. Gde god je neka civilizacija bila konkurent, ako je bila dovoljno slaba, uništena je, ako nije, unazađena je, ako nije bilo "civilizacije", tu je došlo ropstvo i genocid. E jedva čekam da se Kinezi prozle i jebu majku svima. Ali možda neće, možda su više ljudi od nas.

9. možda su više ljudi od nas.

lololololololo

10. Ko ih jebe, nismo nikada trebali ni da popuštamo, mislim ne mi Srbi, nego ''beli'' ljudi generalno.
    Kinezi najaveća govna. Što ih ne potrebiše Japanci, jebo ih Perl Harbor.

11. Кинези су познати као мице, види се по односу према својима... Уосталом, они преузимају управо Африку као своју интересну зону, рудници, фабрике, велики инфраструктурни пројекти и те муње, па се нешто не види никакав напредак тамо...

12. Neću sad da zvučim kao neki rasista, ali realno gledano bela rasa je najbolja. Pogledaj samo cigane, kaže možda su bolji ljudi od nas, a isekli radijatore u hotelu. Onda gledaj kineze kako su glupi, pa crnce što su ružni itd.

13. Ko ih jebe, nismo nikada trebali ni da popuštamo, mislim ne mi Srbi, nego ''beli'' ljudi generalno.

Pa kako da popuštamo, prvo smo osvojili ceo svet, a onda prvo su krenule da se osamostaljuju delovi koji su imali dovoljno snage, a onda smo se sjebali u dva svetska rata koja smo međusobno sami napravili. Kako misliš, popuštamo... Šta bi ti, kolonije u Peruu?

14. Кинези су познати као мице, види се по односу према својима

A i po gurmanskom ukusu :)
    http://blog.headsupfortails.com/wp-content/uploads/2013/10/sad1.jpg

15. Дуле преблаг си. Својевремено сам наишао на емисију о тим Чарлијима, где џукце продају на јацпи ко ми гуду и јагу. Добар дан, даћете ми буткицу од Лабрадора и по киле млевеног Шнауцера, пуни баба паприку.

http://3.bp.blogspot.com/-QlraIHNdw7Q/T5Cz8VeLaTI/AAAAAAAAABg/8b5dVZU_a3s/s1600/dog+meat+2.jpg

16. Pa kako da popuštamo, prvo smo osvojili ceo svet, a onda prvo su krenule da se osamostaljuju delovi koji su imali dovoljno snage, a onda smo se sjebali u dva svetska rata koja smo međusobno sami napravili. Kako misliš, popuštamo... Šta bi ti, kolonije u Peruu?

Pa Južna Amerika je cela jadna kolonija sve sem po imenu bila i ostala.
    Mislio sam na ove Crnce i Azijate, moglo je to još da se gazi.

17. Ма сви смо ми иста говна, само су неке државе, региони, у неком периоду на већем степену напретка од других. Кина је сада на нивоу Енглеске 19 вијека: индустријска револуција, огромно загађење, тјерање људи са села у градове да раде у фабрикама, "колонизација" Африке ради набавке сировина... Европа се смирила, цивилизовала али су јој за то била потребна 2 свјетска рата + стална пријетња трећим.

18. Imaš zemalja u J. Americi koje nisu više kolonije. A biće ih uskoro još više, ako bude sreće. Za Afrikance i Azijate, ne znam šta da ti kažem, osim da se nadam da se šališ :)

19. Njah, malo samo dajem oduška rasističkim porivima iz rane mladosti :)
    Mada me opasno nervira ta ''belci su krivi za sve, i sada svima treba da se izvinjavaju i žive sa osećajem krivice zauuuuuuveeeeeek'' pričica.
    Dodiše opasno sam namrzeo Kineze u zadnjih par godina, a nisam ranije.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.