Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
21. vek a da neko posle svega i dalje priča o stepenu ikakvog napretka, čak i u srbiji, čak i na vukajliji, zabrinjavajuće
Što, kako Švabe još uvek žive sa osećajem krivice za nacizam, e tako treba i ostale evropske kolonijalističke nacije da žive sa osećajem krivice za sranje koje su napravile širom sveta. Problem je samo što je Švabe imao ko da natera da se osećaju krivima, a ove ostale nema.
И шта сад, 21. вијек је и крај историје, напретка више нема, цивилизација је достигла врхунац тамо 1999. ко у Матриксу и сад само можемо да назадујемо... А то што пола свијета живи још у 19.том, то ништа.
https://www.youtube.com/watch?v=VRhpZ8M0bV4
Pola sveta ne deli to računanje vremena.
Večeras u 20:56h na RTS1 na ovu temu će diskutovati: Somborac, bački irinej i Zoran Kesić. To je verovatno emisija Da. možda. ne.
http://i.imgur.com/qVJCkyI.jpg
У исто време, запажамо да су неки наши електронски и штампани медији пренели карикатуралне приказе исламског пророка Мухамеда, не водећи рачуна о томе да на тај начин најгрубље вређају верска осећања и убеђења наших суграђана исламске вере и да – нехотице или из елементарног незнања, што их не ослобађа одговорности – подстичу нетрпељивост, па и отворено непријатељство према припадницима муслиманске вере, односно Исламске заједнице.
Ругање историјским личностима које су формирале верски идентитет стотина милиона наших савременика налази се изван границâ законом зајемченог слободног изражавања и апсолутно је недопустиво.
Позивамо посленике наших медија да одмах престану са оваквим духовним насиљем и да поштују верска осећања свих грађана.
Браћи муслиманима изражавамо солидарност и уверавамо их да верници Српске Православне Цркве, чија верска осећања су у појединим медијима на исти или сличан светогрдни начин изложена понижавајућим приказима, ни на који начин не одобравају такво схватање слободе стваралаштва и природе секуларног друштва.
На провокације ове врсте ми реагујемо Христовом молитвом: Оче, опрости им јер не знају шта чине! и молитвом првог мученика новозаветне Цркве, светог архиђакона Стефана: Боже, не урачунај им ово у грех! Прва од ових реченица изречена је, ваља нагласити, са крста, после распећа Христовог, за оне који су Га разапели, а друга непосредно пре него што ће свети Стефан издахнути, каменован од стране лажних ревнитеља за веру у Бога.
Слава на висини Богу и на земљи мир, међу људима добра воља!
Епископ бачки Иринеј,
Kaki je zatucanko Irinej, lvl Šljivorad Trtović.
Dal je moguće da ti pljuješ irineja na temi o islamu. Stvarno si poremećen. Ti si opsednut popovima.
:P
irinej je debil
muslimani su debili
generalno vi vjernici ste debili
Svaka četvrta osoba živi kao što se živelo pre 6000 godina: https://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=youtu.be&t=17m52s
Toliko o famoznom 21. veku.
Ja bih povećao tu brojku, bez obzira što neki znaju da čitaju i guglaju i nose industrijski proizvedenu odeću; svet(ovi) u njihovim glavama je i dalje skučen kao kod čoveka od pre 6000 godina.
ko su to oni?
ti, tvoj otac, tvoj brat, sve oni koje smo pobili i oni koji su uspeli da pobegnu...
A meni jedna od omiljenijih pesama "Balada o Stojkovićima" Lj.Simovića...
Јебига Раснее, Иринеј јесте дебил (и један и други), е сад што ови атеисти-фундаменталисти користе сваку прилику да оплету по религији је друга ствар.
И та прича да је религија сама по себи извор зла је равна оној теорији лудистичког радничког покрета да су машине криве за њихов положај а не капиталисти, па разбијали машине дебили.
Autobuse, rispekt, ali ja i Valsinarb nisamo atejsti još manje fundamentalisti!
a jeeesrte
svaki cetvrti covek zivi u blato gajbi i ljute mu se zivotinje ljute
vjera zaglupljuje. ja znam. bio sam vjernik do svoje 23. godine i onda sam upisao fax. na faxu su me naučili da sam razmišljam i da ne koristim bubicu. ja ti kažem, kaži ne religiji i upiši fakultet.
uzgred rečeno, od kada ne vjerujem počeo sam ići u teretanu što je prouzrokovalo povećanje bicepsa. moja djevojka kaže da bi svaki momak trebao biti kao ja jer sam ja nevjernik i ponosim se tim.
ja