Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Sta je kontrateza lgbt i feministkinjama?

Nabadanje glavom? xd

2. zdrav razum.

nema kontrateza svakoj pojavi, lose je tako gledati. ni lgbt ni feminizam nije crno-beli svet, zadrigli zenomrzac je isto govno kao i zagorela feministkinja. sa druge strane, razumna feministkinja je dobra za drustvo cak i ako se ne slazes sa njom.

3. Osim nabada glavom xd

Kelte ja sam mislio da meni slabo ide internetisanje ali ti si lepi gori od mene. Izvalio sam da kada na pocetku neke price usvojis da se neko ne slaze sa tobom osporavas sve sto taj kaze a ako usvojis da se slaze sa tobom onda potvrdjujes. Previse inzenjerski jbg, moguce je da se u nekim stvarima slazemo a u nekim ne ok?

4. Ne volim maslidže, od svih religija ovo je najzadrtija, i jbg ne stoje priče pa nije u islamu problem, jeste u islamu problem, nisu svi maslimani teroristi ali definitvno postoji tu potencijal za radikalizaciju. I nazjatucaniji jebeni delovi sveta su maslimanski, prosralo ih je da imaju naftu, inače bi bili najgore pripizdine na svetu.

5. od svih histerija oduvek mi je bila najfascinantnija ateisticka, cak ispred lezbofemi. Generalno ja ne verujem u tajlandskog visokoleteceg gremlina, ali nemam potrebu da histerisem oko toga.

6. u velikim islamskim gradovima isto nije bas tako ko sto zamisljate.

Evo npr ovaj deo-kako ti koji kurac znas kako ja zamisljam velike islamske gradove i da li ih uopste zamisljam i da li sam proveo godine u velikom islamskom gradu?

Delom je i prepotentno jer si ti kao prosvecen evropejac koji je video sveta a mi zabagrela bagra srpska koja nije presla kelebiju. Nemoj radis to

7. ma jok, gledam sta pises pa reagujem na to. nemam pojma dal se slazes ili ne, verovatno se slazemo dosta vise nego sto izgleda ovde.
    na internetu je zanimljivije da se svadjas, ovako u rl mora gledas budalu, da saslusas njegova/njena osecanjca da kazes da ce sve biti u redu, a to jede polagano coveka iznutra.

8. ok trebao sam da napisem nije bas tako kao sto zamisljamo. sta si se odma uhvatio kao da tebe nesto prozivam.

9. a to da su sledbenici Islama veoma zatvoreno drustvo koje se grozi svega sa strane je toliko vidljivo cak i na mestima koje nemaju veze tipa linkedin.... uopste ne vidim razliku izmedju Teherana i nekog sela u Pakistanu

10. Ima istine u tome da se zapadna civilizacija odricanjem od svojih hrišćanskih temelja samouništava. Tako da nije sve crno belo, religija loša i passe.
    Možeš biti civilizovan samo onoliko kolko je druga strana voljna da sarađuje. U suprotnom Deus Vult mod se aktivira i izuseravaš kozojebce.
    https://images3.memedroid.com/images/UPLOADED476/57ffa1a66e532.jpeg

Ali jbg trenutno je trend biti politički korektan prema islamu i puniti dupe naftaškim parama.

11. Narod je generalno glup, neobrazovanost i neinformisanost su majka svih sranja. Zapad tesno saradjuje sa elitama muslimqnskih drzava i zajedno prave pare, a narodu se formira misljenje da im je zapad najveci neprijatelj. Nije, vec njihove vodje.

Isti slucaj kao i kod nas.

12. Ko se ikada igdje bavio islamom shvatiće da je islam kao takav apsolutno neuklopljiv u bilo kakav sekularan sistem političkih vrijednosti.
    Islam nije samo religija, kao što je vi posmatrate, islam je kompletan pravni sistem sa svim svojim pravilima.
    Ali komunisti, tj. recimo još Austrougari 1878. zatim vlasti Kraljevine Jugoslavije pa zatim komunisti, nisu dozvolili da se ispolji u svom punom smislu, a to je tinjalo u svakom čovjeku koji se ikada vezivao za islam i oni su spremali teren da jednog dana pokažu pravo lice islama.
    Ta mimikrija je upravo takijah, koju sam spomenuo, a krivci su oni koji su imali pogrešnu percepciju o islamu, a to smo mi, počevši od Vuka Karadžića pa na ovamo.
    Muslimani su navukli masku, desilo se što se desilo danas, još se ništa nije ni desilo, tek predstoji, muslimani su sekularni nacionalisti u diskursu za Zapad, koji se zalažu za evropski sistem vrijednosti, koji će se uklopiti u Evropu, i dalje su mudžahedini jedan izuzetak, aberacija, zloupotreba sa kojom muslimani nemaju nikakvo veze, da to nije islam i slično.

A ti muslimani što jedu svinjetinu nisu muslimani, kada ćete shvatiti to?
    Ne postoji nešto što se zove LAIČKI MUSLIMAN, to je jezički neodrživa stvar, da postoji musliman koji ne vjeruje u boga. Nije moguće biti musliman djelimično.
    Napisao sam,
    ISLAM JE JEDNA VJERA, NEMA DESET VJERA
    KUR'AN JE JEDNA KNJIGA, NEMA DESET KNJIGA!
    ili poštuješ sve što je Kur'an naredio pa si musliman, ili ne poštuješ jednu jedinu i gubiš status muslimana. Tako i u Kur'anu piše. Onog momenta kada izgubiš status muslimana, drugi muslimani su dužni da te ubiju.

U islamu nacija kao kategorija ne postoji. Islam ne poznaje naciju.
    Prvi put je, prtivno islamskom učenju, mislim 1856. godine, u tada još slobodnom Monaku, donijet zakon o državljanstvu za Markoance. Do tada, u čitavom svijetu je važilo, da svaki musliman kada se nađe na teritoriji jedne muslimanske države ima sva prava i obaveze.
    Ne postoje Turci, Pakistanci, Arapi, to postoji samo kao privremena kategorija, cilj je da svi jednog dana naprave zajednicu, na arapskom se zove Umma, svi budu u toj zajednici, mi evropljani to prevodimo kao NACIJA ali to nije nacija u našem smislu.
    Svi muslimani moraju da žive u toj zajednici a i svi nemuslimani da budu potčinjeni njenom zakonu, koji je Kur'an, Allah hoće da na svakom milimetru vlada njegov zakon.

13. Inače Celtova priča je tipa "cela kafana je protiv Vučića bila sinoć, nije mi jasno ko glasa za tog čoveka..."

14. ja rekoh za ljude sto poznajem i poenta je da bilo ko kad dovoljno knjiga procita prestane da bude musliman/hriscanin u smislu koji skocimis opisuje. tako da ako se trazi neko resenje, to je da se muslimani dovedu na nivo evrope, a ne da se izoluju jer cemo tako svi da moramo da budemo hard-kor muslimani.
    pri cemu ja dodajem da ovo vazi i za bilo koju religiju. ovo sto skocko prica i katolici kazu, mozes ti da budes kralj, al papa da odobri. i pravoslavci bi da su organizovani ovako.

15. Pa nisam se uhvatio brate naveo sam ti jedan primer. I bukvalno sam ti dobronamerno ovo napisao nisam mislio da te nesto kao spustam prozivam ili sta vec nego si me TRIGEROVAO tvrdnjom da je internet u biti dobra stvar pa jebote sta sad ja mislim da je internet olicenje zla lol. Ali koliko ima dobrih strana toliko ima i losih

Cak i radikalni islam moze da se ispostavi kao dobra stvar jednom u buducnosti. Moze npr da dodje do istrebljenja gamadi i ko posle moze da kaze e steta sto su bili radikalni da nisu nebi ih istrebili xd. A mozda dovede i do stvaranja kontra frakcije, mozda pomogne ljudima da se osveste na neki nacin i promene poglede na svet... Mislim jasno je za sada da su problem jer su odluculi da napuste svoje vukojebine ali mozda se iz svega toga izrodi nesto dobro jbg

16. ne kapiram sto se trigerujes i svadjas samnom, bukvalno ti nista lose nisam reko, samo pricam istu pricu i dalje bez da mnogo razmisljam kako cu koju rec da napisem pa onda se lako uhvati covek za nesto sto sam napisao a nema veze sa sustinom onog o cemu jedem govna?

17. Том Круз ће нама помоћи, судњи дан кад наступи.
    Какве главе хаха, али добро склопили ово.

18. A ja imam teoriju da je Antihrist, koji se spominje u Bibliji, zapravo islam.

Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog
    2. Solunjanima 2,4

Pomišljaće da promeni vremena i zakone.Danilo 7,25

Ovako reče: Četvrta zver biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svih carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti. Danilo 7,23

Itd, itd.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.