Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. a to jeste generalno problem, ljude boli kurac sta si reko, ali se vrlo trigeruju na kako si reko. to je generalno stanje, takvi smo svi, i u poslednje vreme cutim uzivo jer doso neki period da nemam o cemu da pricam, zato sam i doso opet ovde da jedem govna i da se svadjam :)
    obicno bude tako pre nego da menjam poso :)

2. A ja imam teoriju da je Antihrist, koji se spominje u Bibliji, zapravo islam.

predvideli sta ce da se desi za 600 god od pisanja knjige :)

3. to ti je fora skocko da citas knjigu i vidis sebe u njoj, a u realnosti je ekvivalentno kao da je neko u 1400 godini opisivao zla interneta.
    to je generalno kad se opisuje nesto zlo, stavis mu lice onoga sto te plasi.

4. Haha ali ja se uopste ne svadjam brt sve ok mozemo da zaboravimo na ovaj incident xd

5. Bog je jedan
    Kopirajte ovo na sirotinjsku spiku

6. Jooooj ovaj skocimis sad kao okrece u svoju korist sto ima muslimana u njegovom selu a kod nas nema. Pa je sad on mnogo pametan a mi glupi.

Postoji nesto sto se zove laicki musliman, da, to postoji skocimise. Ko je laicki musliman ja sam. To sto si rekao da ko jede svinjetinu nije musliman, je glupost. A sta je, srbin pravoslavac? Ajde ne seri debilcino, to je kao da kazes srbin koji ne posti za nikoljdan nije srbin. A sta je on, hrvat? Nivo prvog razreda osnovne, omrsio si se za badnji dan hnjo hnjo sad si ustasa. Svako ima pravo boga da dozivljava na svoj nacin i kako zeli, postoje ljudi koji veruju u alaha ali koji takodje veruju da je primitivno ne jesti svinjetinu zbog vere. Idi sad ti reci muslimanu koji ne jede svinju ALO BO TI NE POSTOJIS

7. predvideli sta ce da se desi za 600 god od pisanja knjige :)

Pa da, Biblija i jeste knjiga koja govori šta će se dešavati, knjiga proročanstvo, Bog je sve rekao.

Postoji nesto sto se zove laicki musliman, da, to postoji skocimise. Ko je laicki musliman ja sam. To sto si rekao da ko jede svinjetinu nije musliman, je glupost. A sta je, srbin pravoslavac? Ajde ne seri debilcino, to je kao da kazes srbin koji ne posti za nikoljdan nije srbin. A sta je on, hrvat? Nivo prvog razreda osnovne, omrsio si se za badnji dan hnjo hnjo sad si ustasa. Svako ima pravo boga da dozivljava na svoj nacin i kako zeli, postoje ljudi koji veruju u alaha ali koji takodje veruju da je primitivno ne jesti svinjetinu zbog vere. Idi sad ti reci muslimanu koji ne jede svinju ALO BO TI NE POSTOJIS

Da li vjeruješ u bezgrešno začeće?
    Ako ne vjeruješ - nisi hrišćanin.
    Prosto je, samo je tvoj mali mozak ograničen da shvati sve to, al jbg, nisi ti kriv mukica.
    Evo ja sam Srbin, pravoslavac i ne jedem svinjetinu. Jel ne postojim ni ja? :D

8. cujes ti pickice sto ne jedes svinjetinu

9. Ja ovo sto je napisao Skocimis govorim zadnjih 20 godina. Svaki musliman je kao zarazeni zombi koji ceka da mu se aktivira t-virus, moze da izgleda normalno pola veka, ali ce kad-tad da krene da trazi mozak.
    I ja kad cujem hodzu kao da cujem demona kako urla, i muhamed je otelotvoreni sotona na zemlji, i mora da bude rat i gotovo.
    Nadam se da cemo se svi dozvati pameti i usaglasiti stavove, ne bih zeleo da budem primoran da se zenim sa madjaricom pod stare dane da bih legalno razbijao balijske glave

10. A jebem ti poso, taman je postalo zanimljivo...

11. Ahaha skocimise cavuljo pojedi svinjetinu i izvuci se

12. Ili si mozda latentni musliman pa ih se zato toliko plasis? Mislite o tome

13. Pa nije parazit
    najmladja od cetiri velike religije
    u ekspanziji
    ponasaju se isto kao i svaka druga religija kad je odnosila primat na svetskoj sceni
    smena bogova jbga
    sto se samog Kurana tice i njihove borbe protiv nevernika, jesu im ateisti rak rana, ali toliko je nejasan pojam nevernika u Kuranu da ga mozes rastegnuti kako hoces
    inace daleko zanimljivija knjiga od Biblije sto se citanja tice

14. a sto se tice price kako nije agresivna religija i kako su dosli ameri i pojebali sve
    pa to je go kurac onako
    jeste da talibana i ekstremnih desnicarskih struja nije bilo nigde gde nije bilo americke represije
    ali sama religija je agresivno orudje po sebi
    i ako ti nesto preko noci mozes naciniti ideologijom za ubijanje ljudi (a sve religije su u nekom momentu za to posluzile) onda zajebi trubljenje o miroljubivoj prirodi necega
    miroljubiva religija je oksimoron

15. Torazulu brate moj jebacemo im kevu svima doci ce dan znamo to obojica

16. Доћи ће, ал можда не за нашего века.

17. Inace citala sam jednu vrlo zanimljivu pricu, koja zalazi dosta u teoriju zavere
    a to je da su se sva sela pominjana u bibliji kao mesta odakle su potekli jevreji
    zapravo nalaze oko meke i na teritoriji same meke
    i da je palestina najebala za dz
    fan fekt je da se stvarno sto se tice imena kuran naslanja i previse na bibliju
    da se price sa pocetka kurana i biblije jezivo poklapaju
    one o postojanju
    s tim sto se kuran manje posvetio tim delovima
    i da kuran jeste daleko bolje napisan kad se uzme odredjenost pojedinih zakona
    ali meni je i dalje nejasno da se neko przi u 2018 godini bilo na kuran, bibliju i koju god kurcevu knjigu tog tipa

18. Pa sad sam to hteo da kazem, cekaju picke da pomru svi nasi s obe strane drine koji su vec kivni na njih jer ovaj put niko ne bi slusao komande ako bi se naredilo povlacenje ili drzanje pozicija nego bi ih terali do islamabada dok je ijedan ziv. E a kad dodje vreme maestrova tad ce im se svima najebati majke muslidze

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.