U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
@Maestro @ Sprle
Morate shvatiti da je takva spika izazivala reakciju negde 2011, trigeraša odavno nema ovde (tačnije nema skoro nikog), pa nema potrebe za glupostima od kojih se i sami stidite
hhaha radj solidan sarkazam
jel jedes skampe, gambore, jastoga i tako to?
@skocimis ok bas me zanimalo. A neko jednom ovde rece da si jevrej pa mi tek bilo wtf
скочко купи вишње
skampi i jastog je vrhunska grana, tiger skampi verovatno ukusnije od bilo kog mesa na zemlji
samo krezavi srbi misle da je to preseravanje kao sta da jedem skampe pored svinje ko neki peder itd
A kavijar?
Skočko, čuvaj se, its a trap.
ma pitam, jer valjda i ovo bese brani stari zavet, pa radi doslednosti :)
kavijar mi je sranje mada ga nisam nikad jeo
jeo sam neka jajasca riblja, nzm dal se sve smatra pod kavijar od tih jaja
Hrišćanstvo je svakako pitomija religija, jer za razliku od muslimana, hrišanin ima pretpostavku da je islam otelotvorenje zla, dok musliman misli suprotno.
jel jedes skampe, gambore, jastoga i tako to?
Ne, naravno.
"A što u morima i rijekama nema peraja i ljusaka - sve životinjice u vodi, sva živa vodena bića - neka su vam odvratna i odvratna neka vam ostanu!"
Levitski: 11, 10-12
steta, propustas dobre stvari sa takvim nacinom ishrane.
ocekivao bi covek za tu muslimansku dijetu da im daje bolje zdravlje jer bas paze sta jedu i piju, a ono opet zive dosta krace u odnosu na zemlje gde se sve jede.
mozda je do nervoze jer ne smeju da jedu jastoga i prase.
pa jel ovo kaze da sme da se jede sta je u ljusci ili ne?
Hahahahha jbg sad vec trolujes skocko
Je l' ne jedeš jer si uboga sirotinja ili iz nekog drugog razloga?
Troluje i za svinjetinu isto
i ja bi reko