Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne, reko bog da je odvratno. A on ih stvorio tako odvratne xd
https://i.gyazo.com/78844f6cdc1ae7e3a9329fe5a6ffde1d.png
Jbga kad si musliman ne smes jesti ni krv, tj piti
Ni leseve
A cim zivotinju ubijes onda je les
Tako da bi trebali da predju na veganstvo ako bas hoce da ispostuju
I nikako vampirizmom da se bave
Pa imaš poseban način, halal način, kako se usmrćuje životinja da bi bila dozvoljena, slično je i kod Jevreja, košer ishrana, ispravna.
Npr. kada mi dolaze prijatelji iz Izraela imam baš veliki problem da nađem košer meso, moram da cimam jevrejsku zajednicu da napravim roštilj...
Žive kraće jer su kozojebi jebeni po pustinjama neobrazovani
A što mislite da trolujem, ne kontam, ako neko ima svoje stavove i viđenja drugačije od vaših automatski je trol?
I ti Reme piješ ona smrdljiva kastm mejd piva pa ne kažem da troluješ, radi šta hoćeš jbt šta se cimaš bezveze
skocimis cujem da znas ko je zaista odgovoran za 11. septembar
Jevreji > Muslimani
Hocu i ja da imam neke prijatelje Ješe
da, treba zivotinji valjda da sapnes u uvo neki muslimanski/jevrejski ocenas, hvalati sto me hranis, pa krk nozem za vrat, i onda posle je standardno ko i kod nas.
Lol
Sto se tice ishrane tu smatram svaku religiju licemernom
I sere mi se od zamene teza koristeci razne nacine
Mogu ja coveka da spremim na novi sprletov nacin
I dalje sam kanibal
Eventualno kanibal koji je precero sa belim lukom xD
U prevodu gomna povodljiva
Skocimis samo su ljubomorni na tebe
Jer ne govoris iz vizure predrasuda
Nek te to ne potresa
Skocko ja sam ozb pitao nisam mislio da osudjujem ili nesto vise onako konverzacija neka
Inace znam one jevreje sto su napravili airport city kojim se paper odusevio mogu da ih pitam gde kupuju koser ako oces
kako se zove Kokoškov kad pređe u judaizam
kokošer :D
Sta ima da budem ljubomoran na njega nek jede i govna sto se mene tice il nek ne jede krompir puca mi bas ceo kurac pa nije on novak djokovic pa da nacija brine sta on jede JEDI NOLE MESA DA OPET BUDES PRVI HEJ HEJ
Skoci jaci od Nola
koser je po meni ok, to je set pravila koja ti definisu da ne jedes bolesne zivotinje, mesojede i da ne mucis zivotinju kad je koljes, sto sve ima smisla.
ovo prase recimo nije koser:
https://www.youtube.com/watch?v=xcPcN4Eu6hY
(odgledaj do kraja, ne umre prase)
Ok
Evo saznah da mozes da ubijes bez da mucis
I da to ima smisla xD
i mi to praktikujemo osim debila sto ne umeju da zakolju svinju/jagnje a hoce da jedu pa onda muce zivotinju svakakvim glupostima, a ima ih...
Hahahahaha kakav sjajan pad xd
Jel kravica trcala po livadi?
Jel kravica imala druge kravice na livadi?
Jesu kravicu mozda muzli?
Jel kravica imala bika da se vole?
A?
I da to ima smisla xD
pa brt nisi bio na selu nikada reko bi.
ima razlike u mesu zivotinje koja je tretirana dobro tokom zivota i koja je tretirana "industrijski", rokana steroidima i ostalo.
isto i kod proces klanja, ako mucis zivotinju, valjda se puno adrenalina luci, koji zavrsi u mesu, a to nije dobro.
koser je ok praksa, i na nasim selima se primenjuje, iako nije definisana religiozno. zna se to.