Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Btw scena skocimisa kako lezi na livadi iza nekog dzbuna sa dvogledom u ruci I posmatra ovcu je ostala zauvek urezana xD

2. Nije terminologija
    Nema potrosnje tacnije potraznje, industrija proizvodnje se smanjuje
    Prosto
    Najbanalnije moguce
    nas pet jede pet pilica dnevno, jedno od nas prestane jesti pile dnevno u nedelju
    U ponedeljak ce stici I peto pile zbog gorepomenute navike u potrosnji I profitu
    To pile se nece prodati
    U utirak ce u inkubator staviti 4 jajeta, ne pet I izleci ce se 4 pileta
    Evo iskarikirano do krajnjih granica
    Najprostije moguce
    To su zivotinje cije razmnozavanje I uzgoj mi kontrolisemo
    Upravo si demantovao ono da ne postoje glupa pitanja

3. Eto, zbog toga će nas muslimani pobiti.

Toliko mislimo da su mukice nesposobne....

4. Boli muslimane kurac
    Sto si islamofob

5. ko ce drzati te pilice idiote kad nema nista od toga, ko ce hraniti sve to,kako bi ti izvela poduhvat gde se milijarde zivotinja hrani ni za sta, s ciljem da se smanji broj stoke

6. dakle vegani nemaju resenje za tako nesto koje ukljucuje neubijanje zivotinja

7. Kako ni za sta
    Ti to pile moras da platis jebote
    Sta ti nije jasno
    Da bi kupio pile moras da imas pare
    Koje posle pedesete ruke stizu do proizvodjaca
    Ne nego ti bas ekstremno seres
    Niko.nece da ih drzi za dzabe I nije poenta da ih neko drzi za dzabe
    Vec da se proizvodjnja smanji
    Da to pile ni ne postoji na kraju

8. ok znaci predlazes da ljudi ne budu vegani za dobrobit zivotinja i planete zemlje

9. Pa nemas sta da hranis u tom slucaju
    Ne mozes hraniti nepostojecu zivotinju
    Msm mozes
    Ali to nije nesto cim se veganstvo bavi
    Vec psihijatrija

10. ako sam te razumeo dobro smanjujes kapacitete kompanija koje se bave eksploatacijom stoke dok zivotinje te ne nestanu
    mislis li da kravama kokoskama, ovcama i svinjama domacim nema mesta na planeti?

11. Ne, za dobrobit planete svi treba da budu vegani
    I za dobrobit zivotinja
    Posto hiperprodukcija genetski modifikovanih jedinki koje vecinski ne mogu opstati same nije nikakva dobrobit zivotinja
    A o sjebavanju planete zarad uzgoja gen mod stoke tek se moze pricati pet dana
    Od krcenja suma do ozonskih rupa gde su jedni od glavnih uzrocnika sjebavanja ozona mlecne krave sa ogromnom kolicinom metana
    Ako je tebi normalno I dobrobit zivotinja krava sa rupom ma buragu ozb stavi prst na celo

12. ајде не сери спрле јебале те краве твоје ово је тема на којој мрзимо муслимане

13. Pitao me covek za krave tacnije za proces smanjivanja stoke
    Nisam ja pocela krava pricu
    Tako da ono

14. Kako je to krcenje suma povezano s uzgojem krava?
    kako ces ti postepeno smanjivati broj zivotinja u zatocenistvu ako niko na tome ne zaradjuje? ti ces iz svog dzepa dati na odrzavanju te stoke u zivotu dok ne pocrka?

15. Ti ili se pravis glup ili sI glup. Ja istu stvar pet puta da ti objasnjavam ne mogu.
    Sume se krce da bi se napravile obradive povrsine za uzgoj hrane za te zivotinje.

16. metan ne sjebava ozon uopste vec samo doprinosi efektu staklene baste, mnogo ti je suplja ta vegan volim zivotinje spika a ne bi sama mogla da resis problem na veganski nacin

17. obradivih povrsina ima koliko hoces za stoku, svakako je to resiv problem i da je istina to sto pricas

18. E stvarno ne mogu
    Nije do mene do tebe je

19. i zasto si ti kao vegan bitnija od zivotinje? za tebe i tvoju prehranu nisu potrebne prokrcene sume za obradivu zemlju?

20. Pa ti ako pojedes kolicinski koliko jedna svinja ili krava svaka ti cast
    Vecina ljudi nije u tom fazonu
    I potrebni su znatno manji resursi

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.