Sere mi se prilicno od ove remetovske “bas suprotno” spike. To je sad kao neka moda, fora neka, in, da sta god neko pretpostavi ti ga sjebes pa kazes “bas suprotno”.
-Znam jednu veganku sto tera svog decka da ne jede meso
-Lol kakav pacenik i picka, radi to da bi jebo urbanu veganku mrsavu bledunjavu
-Bas suprotno, on je frajercina od 190 i 100 kila misica a ona je kao Mia Borisavljevic
-Jebem ti mater u picku ja
Jos jednom cu ponoviti:
Znam dve veganke, niske su i sitne, mrsave, bledunjave jako, i ovako su u nekim tripovima imaju tetovaze i farbaju se u cudne boje kose, tipa bukvalno svetlo plava, zelena, jedna se osisala na keca (satro kao podrska deci oboleloj od raka itd). Tako da da, predrasude nisu tu za dzabe
ja sam reko ya dve od cetri veganke koje znam, obe su brutalne pizdurine fizicki i obe imaju frajere realno da se useres kakve su momcine, i obojica su uz njih dve poceli da furaju samo smutije i da jedu sveze povrce nista drugo jebem ti mamu u picku ja
ja znam bas dobru picku veganku ali je otisla s mozgom u kurac jer je gledala kad joj cale bije kevu pola zivota i sad je celu porodicu konvertovala i sve se jadnici lepe za nju i jedu kasasta govna jer ona nece da ima nista s neveganima
Sere mi se prilicno od ove remetovske “bas suprotno” spike. To je sad kao neka moda, fora neka, in, da sta god neko pretpostavi ti ga sjebes pa kazes “bas suprotno”.
Nije baš suprotno spika. Bukvalno konstatujem da nema pravila.
Imaš dva tipa vegana, etičke, koji su posebna vrsta kancera, i imaš ove što tripuju da se hrane zdravije. U suštini, ove prve su baš često stereotipne debele feministkinje jer jebiga, nisu toliko fascinirane zdravom ishranom i sranjima, već prodaju muda za bubrege.
Naravno da postoje i jedne i druge. Al je jako pogrešan stereotip da je jedno jednako drugo. Znam masu takvih koje si ti opisao, i jako često su solidni mesojedi skroz. Dakle, bukvalno nema pravila.
ne moraš da mu se čepiš, već je reko da će te jebati xd
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Znam dve veganke i obe imaju 150cm i 35kg.
-Znam jednu veganku sto tera svog decka da ne jede meso
-Lol kakav pacenik i picka, radi to da bi jebo urbanu veganku mrsavu bledunjavu
-Bas suprotno, on je frajercina od 190 i 100 kila misica a ona je kao Mia Borisavljevic
-Jebem ti mater u picku ja
Jos jednom cu ponoviti:
Znam dve veganke, niske su i sitne, mrsave, bledunjave jako, i ovako su u nekim tripovima imaju tetovaze i farbaju se u cudne boje kose, tipa bukvalno svetlo plava, zelena, jedna se osisala na keca (satro kao podrska deci oboleloj od raka itd). Tako da da, predrasude nisu tu za dzabe
aj maestro ne debilisi se vise majmunko...
ja sam reko ya dve od cetri veganke koje znam, obe su brutalne pizdurine fizicki i obe imaju frajere realno da se useres kakve su momcine, i obojica su uz njih dve poceli da furaju samo smutije i da jedu sveze povrce nista drugo jebem ti mamu u picku ja
ja znam bas dobru picku veganku ali je otisla s mozgom u kurac jer je gledala kad joj cale bije kevu pola zivota i sad je celu porodicu konvertovala i sve se jadnici lepe za nju i jedu kasasta govna jer ona nece da ima nista s neveganima
dobre picke nemaju razlog da budu veganke ako nemaju neki kompleks tezak
Da li je sperma vegan-friendly?
Ono, kada prepuniš usta nekoj veganki i ona proguta, da li je načinila haram?
Dokle smo dogudali
Do sperme?
Jeste vegan frendli
Jako vegan frendli
licimuri veganski
Jel daruju muskarci spermu dobrovoljno?
Jel svesno odlucuju o darivanju?
Da
Da
Da
Tako da GO VEGAN!
Super. Porasla malo pišica, a? Msm ono znaš malo više na neku temu od nekog random lika tamo na netu. ja cenim da jeste.
P. S. Neki su bas glupi mnogo.
Ali mnogo.
Ne mogu da vrtim da bih tacno pobrojavala I nikove navodila.
Pronadjite se sami.
Koji glupander se pronasao evome jasam
A sladak si
ne moraš da mu se čepiš, već je reko da će te jebati xd
hahahahah
Pusti ti mene I moje cepljenje
Vodi svoju brigu
A nestrpljiva jbg, žensko je to...
Pa to
A I imam neke fetise koje nznam dal mozete ukaciti
Bitno se on gura dje mu mjesto nije
Ja imam jedan cudan fetis isto, ukljucuje krstasti kljuc za rezervni tocak, kilo masti, euro paletu, ambasador cebe i sinalko enerdzis
Nije baš suprotno spika. Bukvalno konstatujem da nema pravila.
Imaš dva tipa vegana, etičke, koji su posebna vrsta kancera, i imaš ove što tripuju da se hrane zdravije. U suštini, ove prve su baš često stereotipne debele feministkinje jer jebiga, nisu toliko fascinirane zdravom ishranom i sranjima, već prodaju muda za bubrege.
Naravno da postoje i jedne i druge. Al je jako pogrešan stereotip da je jedno jednako drugo. Znam masu takvih koje si ti opisao, i jako često su solidni mesojedi skroz. Dakle, bukvalno nema pravila.
Hahahahahah
Kako mali Perica zamislja da izgleda veliki svet