Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Evo ja sam upravo ručao krompir. Samo krompira, jbg, imam trening večeras, moram da se napunim. I sasvim solidan ručak, ubaci luka i dosta salate, hladno ceđenog ulja i to je prespreman obrok.

2. Jel ti nije bolji pirinac?

3. Zavisi kako kada, npr. utorkom, četvrtkom i subotom treniram od 18.30 do 22h pa mi treba nešto što će me držati sitim.
    Krompir ima veći fullness factor od riže, a nutriciono su skoro identične namirnice što se tiče količine UH, tako da go potato.
    Pon-sre-pet imam jedan trening od sat i po, tako da tada ide riža za ručak.

4. Skocimis pogledacu kasnije.
    Jebe me ovaj telefonski net nesto.
    Elem kad smo kod treninga jel ima neka tema za to ovde
    I jel imate neke savete generalno
    Usla u teretanu nisam nikad
    Tako da sve sto kazete dobro rekli

5. Ne ide mi se na one strucne forume
    Svi su nadrkano hodanje gazim
    Terminologiju nis ne razumem
    Te vako dizanje te nako dizanje
    Te teg ovaj te teg onaj
    Ko prase u Teheranu sam vise nego ovde

6. Pa moraš naučiti ako misliš da radiš jbg, nije bezveze terminologija

7. Znaci nemate nikakave savete za totalne pocetnika
    A taman sam.htela da pocnem da zivim zdravo
    Plaky
    xD

8. Imaš početničkih saveta koliko hoćeš na temi teretana (ili teret@n@ ne znam sad tačan naziv) a za to plaky bih ti oko iskopao sad i igrao stoni tenis

9. Sto vas nervira plaky
    Ok cu iscitam kad dodjem kuci

10. A ja ti mogu dati savjet kako da počneš trenirati da imaš snagu malo jačeg rvača, jebiga, ne znam ta ženska oblikovanja i slično...

11. Ako nikad nisi vezbala pocni sa najobicnijim kardio vezbama. Mada si mrsava pa nije pod moranje ali lakse ces uvesti zglobove i ligamente u trening tako. I ne moras u teretanu, imas na jutjubu neke prepicke bacaju treninge pa se subskrajbuj i rokaj sta. A ako vec krenes u teretanu imas tamo trenera jbg pa ce ti on sve strucno(ako odes u normalnu teretanu) objasniti

12. A onda cu morati da pobedim blam I da gadjam smenu kad radi onaj smotani
    Sve sam smislila jos samo da odem
    Si morao da kazes da sam mrsava sad kad negujem imidz debele xD
    Kardio svakako planiram zbog kondicije

13. A to kod kuce vezbanje za mene bas ne radi posao nikako

14. Nisam razmisljao oprosti mi nemam krvi za obe glave u isto vreme hehe

Pa taj kardio deo i jeste “ma ja zbog zdravlja” ako nemas 800 kila jbg ne verujem da hoces da se gruvas i radis mrtva dizanja a i ne bavis se sportom pa da radis neku eksplozivnost.

Mada bih ti ja pre prepuricio da makar dok je lepo vreme rokas nekom trim stazom i cao

15. sojin komadic i sprle su ista osoba hahahah brao pezose....isto pisu onako u stihovima

16. Trim staza?
    Jbga evo vec mi treba prevod
    Pa ono pusim, valjalo bi nekako iznivelisati kapacitet pluca
    Zato bih najvise na tu traku
    Sto se tice ostaloga cilj mi je da nabijem pet kila misicne mase
    I da se zategnem

17. Pa to je sprle odma reko
    Ko kuca sa profila xD

18. trim staza = ono narandzasto na cemu trce atleticari...imas to na kejevima ovih razvijenijih gradova tipa Novi Sad..

19. To se ne nalazi u teretani kontam xD

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.