Evo ja sam upravo ručao krompir. Samo krompira, jbg, imam trening večeras, moram da se napunim. I sasvim solidan ručak, ubaci luka i dosta salate, hladno ceđenog ulja i to je prespreman obrok.
Zavisi kako kada, npr. utorkom, četvrtkom i subotom treniram od 18.30 do 22h pa mi treba nešto što će me držati sitim.
Krompir ima veći fullness factor od riže, a nutriciono su skoro identične namirnice što se tiče količine UH, tako da go potato.
Pon-sre-pet imam jedan trening od sat i po, tako da tada ide riža za ručak.
Skocimis pogledacu kasnije.
Jebe me ovaj telefonski net nesto.
Elem kad smo kod treninga jel ima neka tema za to ovde
I jel imate neke savete generalno
Usla u teretanu nisam nikad
Tako da sve sto kazete dobro rekli
Ne ide mi se na one strucne forume
Svi su nadrkano hodanje gazim
Terminologiju nis ne razumem
Te vako dizanje te nako dizanje
Te teg ovaj te teg onaj
Ko prase u Teheranu sam vise nego ovde
Ako nikad nisi vezbala pocni sa najobicnijim kardio vezbama. Mada si mrsava pa nije pod moranje ali lakse ces uvesti zglobove i ligamente u trening tako. I ne moras u teretanu, imas na jutjubu neke prepicke bacaju treninge pa se subskrajbuj i rokaj sta. A ako vec krenes u teretanu imas tamo trenera jbg pa ce ti on sve strucno(ako odes u normalnu teretanu) objasniti
A onda cu morati da pobedim blam I da gadjam smenu kad radi onaj smotani
Sve sam smislila jos samo da odem
Si morao da kazes da sam mrsava sad kad negujem imidz debele xD
Kardio svakako planiram zbog kondicije
Nisam razmisljao oprosti mi nemam krvi za obe glave u isto vreme hehe
Pa taj kardio deo i jeste “ma ja zbog zdravlja” ako nemas 800 kila jbg ne verujem da hoces da se gruvas i radis mrtva dizanja a i ne bavis se sportom pa da radis neku eksplozivnost.
Mada bih ti ja pre prepuricio da makar dok je lepo vreme rokas nekom trim stazom i cao
Trim staza?
Jbga evo vec mi treba prevod
Pa ono pusim, valjalo bi nekako iznivelisati kapacitet pluca
Zato bih najvise na tu traku
Sto se tice ostaloga cilj mi je da nabijem pet kila misicne mase
I da se zategnem
Komadiću :*
https://www.youtube.com/watch?v=nOp1K8ZjGtE
Evo ja sam upravo ručao krompir. Samo krompira, jbg, imam trening večeras, moram da se napunim. I sasvim solidan ručak, ubaci luka i dosta salate, hladno ceđenog ulja i to je prespreman obrok.
Jel ti nije bolji pirinac?
Zavisi kako kada, npr. utorkom, četvrtkom i subotom treniram od 18.30 do 22h pa mi treba nešto što će me držati sitim.
Krompir ima veći fullness factor od riže, a nutriciono su skoro identične namirnice što se tiče količine UH, tako da go potato.
Pon-sre-pet imam jedan trening od sat i po, tako da tada ide riža za ručak.
Skocimis pogledacu kasnije.
Jebe me ovaj telefonski net nesto.
Elem kad smo kod treninga jel ima neka tema za to ovde
I jel imate neke savete generalno
Usla u teretanu nisam nikad
Tako da sve sto kazete dobro rekli
Ne ide mi se na one strucne forume
Svi su nadrkano hodanje gazim
Terminologiju nis ne razumem
Te vako dizanje te nako dizanje
Te teg ovaj te teg onaj
Ko prase u Teheranu sam vise nego ovde
Pa moraš naučiti ako misliš da radiš jbg, nije bezveze terminologija
Znaci nemate nikakave savete za totalne pocetnika
A taman sam.htela da pocnem da zivim zdravo
Plaky
xD
Imaš početničkih saveta koliko hoćeš na temi teretana (ili teret@n@ ne znam sad tačan naziv) a za to plaky bih ti oko iskopao sad i igrao stoni tenis
Sto vas nervira plaky
Ok cu iscitam kad dodjem kuci
A ja ti mogu dati savjet kako da počneš trenirati da imaš snagu malo jačeg rvača, jebiga, ne znam ta ženska oblikovanja i slično...
Ako nikad nisi vezbala pocni sa najobicnijim kardio vezbama. Mada si mrsava pa nije pod moranje ali lakse ces uvesti zglobove i ligamente u trening tako. I ne moras u teretanu, imas na jutjubu neke prepicke bacaju treninge pa se subskrajbuj i rokaj sta. A ako vec krenes u teretanu imas tamo trenera jbg pa ce ti on sve strucno(ako odes u normalnu teretanu) objasniti
A onda cu morati da pobedim blam I da gadjam smenu kad radi onaj smotani
Sve sam smislila jos samo da odem
Si morao da kazes da sam mrsava sad kad negujem imidz debele xD
Kardio svakako planiram zbog kondicije
A to kod kuce vezbanje za mene bas ne radi posao nikako
Nisam razmisljao oprosti mi nemam krvi za obe glave u isto vreme hehe
Pa taj kardio deo i jeste “ma ja zbog zdravlja” ako nemas 800 kila jbg ne verujem da hoces da se gruvas i radis mrtva dizanja a i ne bavis se sportom pa da radis neku eksplozivnost.
Mada bih ti ja pre prepuricio da makar dok je lepo vreme rokas nekom trim stazom i cao
sojin komadic i sprle su ista osoba hahahah brao pezose....isto pisu onako u stihovima
Trim staza?
Jbga evo vec mi treba prevod
Pa ono pusim, valjalo bi nekako iznivelisati kapacitet pluca
Zato bih najvise na tu traku
Sto se tice ostaloga cilj mi je da nabijem pet kila misicne mase
I da se zategnem
Pa to je sprle odma reko
Ko kuca sa profila xD
trim staza = ono narandzasto na cemu trce atleticari...imas to na kejevima ovih razvijenijih gradova tipa Novi Sad..
To se ne nalazi u teretani kontam xD