Prijava

Da Kaizen svim aktivnim članovima sa validnom mail adresom pošalje odgovarajući aktivacioni kod, koji će njemu vratiti na PVT, i da samo ti članovi imaju pristup sajtu kao pravi članovi, a da se članovi koji nemaju pravi mail uklone sa sajta. I,kad se uklone sa sajta,ako imaju definicije,neka pripadnu samom Kaizenu pošto mu ionako nije potrebna popularnost.

Podržavam predlog, i uz dopunu:
Potreban je i uzorak DNK svakoga koji hoće da se registruje, radi sprečavanja duplih naloga... Kao i uzorak DNK svih članova porodice i šireg kruga prijatelja i poznanika koji još uvek nisu članovi (ako takvi još uvek postoje... CELA SRBIJA VUKAJLIJA!!!! :D )...
Ujedno treba da se postave zakoni za svakoga koji krši etičke norme Vukajlije... Predlažem da preuzmemo Dušanov zakonik, ali da izbacimo iz njega sve što se ne odnosi direktno na duple naloge na Vukajliji, hejtovanje, i slično...

Kaizen ćuti. Neće da se izjasni.....

izjasnio sam se ... ali na jednoj drugoj temi :P

To sam pročitao, mislio sam na brisanje već postojećih, onih bez maila, i duplikata.

to je previše za posla i cimanja drugih s obzirom na malu korist (ili je ja barem ne vidim)

Nema leba bez motike :))) ok.

E da,ovo je stvarno extra predlog.
Jel gledao sam spisak članova, ima ih milion koji su se registrovali pre godinu dana, i nijednom se nisu oglasili? Pa i na biro rada moraš da se javljaš šestomesečno:)
Treba pobrisati nekativne članove, mislim ti koji nisu aktivni preko godinu dana.Jedino ako neko baš voli da ima 100.000 članova...tek onako?

To Kaizen čuva, ako jednog dana bude otišao u Beogradsku Hroniku kod Rade, da može da se hvali da Nas ima mnogo. :)