Predlog: linkovi na dnu stranice

1. Cesto mi se dogadja da kad procitam citavu stranicu na forumu pozelim da se vratim gore i kliknem na "nazad" ili na cet, il na nesto trece, i onda moram pola sata da okrecem dugmic na lisu, a tastaer Page Up mi je daleko, cak na tastaturi

bilo bi dobro da na dnu stranice vukajlije takodje postoje linkovi

DEFINICIJE POSTERI KOMENTARI FORUM ČET AUTORI KTITORI

mislim bar meni...da li i drugima ovo smeta ili sam jedini neuroticni lenjivac ovde?

slika pride
    http://vukajlija.com/posteri/joooj-30810.jpg?1285955418

2. Веровао или не, оно се налази на дну странице, али не испод последњег поста, него испод поља где треба да упишеш нови пост. У оној мојој теми где сам написао које ситнице фале са старог сајта, напоменуо сам то.

3. Зајебао сам се ја нешто, игнориши мој пост. Мислио сам да мислиш на траку са страницама. Моја грешка.

4. Jes, sose, potpisujem

5. ovde mi neko čita misli :P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.