Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mislim da je super, a sad gde ti je pesak premešten bre? :))
Rale je car! :)
Odneli ga u zezanje. Sad je u aktivnim ===>
Jacka legenda. Ipak mi je draga drugarica. Odlučila je da se druži sa mnom. :)
A jes...vid'o sam. :)
Ću da banem večeras...sad nem' vremena.
Muva sve. Od Vukajlijašica, preko Vukajlijaša, pa sve do cookies-a i baner-a sajta. :D
kao leptir ide sa cveta na cvet.. ;)
Ok, devojka, skroz-naskroz...
druzeljubiv skroz-naskroz ...
Luda za mnom...sto posto...:)
laska sebi...;)
samo se pretvara...
dzentlmen na minus prvi .. ;)
Opasna ;)
lisica.. ;)
razočarala me
mislim da ne znam sto je razocaran.....?
ne znaš a? a što si me ostavila zbog pekkya, idi sad kod njega!!!
ne zna da je svet okrutan... haha
igra je igra
idi igraj se s njim...:(
i ja tebe volim ... :))
laž :(