Ко се оно беше оперисо 10 пута мењо бубреге, крв, срце ецетера, па живео мизерних стотинак година хаха
Žoao Avelanž, bivši predsednik FIFA.
Uginula mi kera jedna što sam je pre 3 godine uzeo sa ulice. Predivno stvorenje, baš napaćeno, imala neki jako težak život dok je nisu šutnuli na ulicu, bila sva isprepadana i preplašena kad sam je našao. Tukli su je očigledno, i to baš dosta. Da nije bila pregladnela ne bismo se ni zbližili. Crna ženka pit-bul mešana izgl. sa stafordom, bele grudi i zadnje šape - prelepa. Krenula da se šteni juče poslepodne, ošteni dva, uginula, treće se sinoć zaglavi i nije mogla da ga izbaci, stanu joj grčevi, dobije sepsu...Jutros trči kod veterinara, hitna operacija, horor bukvalno. Ceo dan se bavio oko nje, probudila se, ali se pre par sati bukvalno ugasila...Juče poslepodne bila mlad, zdrav, jak najsrećniji pas na svetu, odjednom užas, patnja i više je nema. Jebemu mater.
jako si je čuvao čim ti se kotila, ili imaš pešes kerova u bekjardu
nije ker za svakog, nije ni mačka kamoli ker. Duže vremena gledam da uzmem neku džumaru al i dalje odustajem sreće mi
Sad bez nje imam pet. Dobila hormonsku da ne uđe u teranje, ali nije radila ovaj put, ne znam zašto. Baš tuga.
a dobro onda, preživećete nekako biće vesela daća
inace te hormonske su kurcinela, davni dana vodio malinou na fizicku sterilizaciju dali keru duplu dozu, usro se tamo par puta nije bilo sanse da zaspe vratila se kuci neoštećena
Meni frka za sterilizaciju zbog drugih pasa, jer onda mora da se pazi, oporavak...Imali smo pre nekih 15 godina operaciju psa i to je završilo baš loše i tragično, u fazonu - au kurac, nikad više, ovo je strašno...A bilo bi realno komplikovano. Jbg nije bio plan da imam 6 pasa, tako ispalo, i drago mi je opet bilo zbog toga jer divota. Otvoriš ujutro vrata i svi krenu da skaču po tebi, raduju ti se baš od srca, drago nekom da si živ i da postojiš (dobro imam i porodicu familiju prijatelje koji me vole, al ovi ti uliju baš čistu srdačnu radost odmah sabajle). Pazi kakva ekipa https://scontent.fbeg8-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/487444124_10232328314984505_2100849321878149291_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=13d280&_nc_ohc=lFXLPxO4Y6AQ7kNvwHQmi22&_nc_oc=Adr0XAFKw2O3es8Ujnpo7GmOvb-9799wxp8vpQpMZvxy1dHhSbBZsDMchP-eg2OKH6s&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg8-2.fna&_nc_gid=7YvdtlDLYgsHUzuzG55vUQ&oh=00_Af0T_K-XSEiKHbA4XR4Fte8w4Vl6J5sM2Rp7PexDyQcraQ&oe=69EFD6E4
Ova crna ženka velika što leži je nastradala, prežao mi je. Nepravda jebena.
dobar ovaj drugi beli zdesna, prava kera.
Kako nabaviš takvog psa?
2000. se pojavi bela kera u bašti i deda je uzme, bila suštena već, i uzmemo od nje belo jedno štene, ženku. Tako da ovi su neka peta - šesta generacija već.
Ćuti daćeš bubreg Gaytzu da može da živi duže i pravi još vakcina, kako bi Celt mogao da se cepi i spase svoju babu zaraze. Ne možeš da misliš samo na sebe.