Moram nekom da se izjadam :((
  • Delmarko

Reko sad cu ti jebati mater, nadjem picku malu po nekim informacijama njegove majke, saznam mu broj indeksa na faksu, lik djak generacije u osnovnoj i srednjoj, izgleda kao mala picketina zbog toga i nije smeo da otvori, verovatno je ucio i smetao mu je svaki zvuk, ja sam 12 sati za kompjuterom i smeta mu zvuk tastature, alo druze sterilni iz laboratorije. Tu resim da mu zagorcam zivot i ne dam mu da spava, ispada mi escajg u 2 ujutru, slusam marka aurelija audio knjigu do 4 ujutru a spavam sa slusalicama, odem u subotu u 10 ujutru od stana ostavim mu vesti do 10 uvece itd, ono regularni komsijski entertejment, razmisljam eventualno cu ga sresti, ali to nije prica za internet

• Delmarko

Nego dobro, odlucim ja da se i treci put odselim, nadjem stan, super lokacija, treba mi mir, zgrada stara, zidovi debeli, ulazim u stan, apsolutna tisina, pricam sa gazdom dogovorimo se sve, ulazim u stan prvi dan, kad ono cuje se jebeno sve, neka deca skacu iznad, reko jebo mater ja sam stvarno poremecen covek da sam ostao u prvom stanu sve bi bilo u redu, ali.. *tiha violina*.. ne bih ja bio isti .. zivot ce te uvek suocavati sa onim sa cim moras da se suocis, a u mom slucaju to je koegzistiranje sa drugim ljudima u zgradi gde cujem druge ljude i tripujem da neko pravi neki zvuk jer ja pravim neki zvuk

• Delmarko

I sad se eto navikavam, nista mi ne smeta, samo ne volim ogranicavanje slobode i to maltretiranje.. a znate sta je poenta, kada sam krenuo da im vracam, i da zavodim red, odmah su se smirili i prekinuli da podjebavaju, svaki put sam bio tolerantan jer me ne moze dotaci tako nesto, i krenuo sa okej je, necemo, a druga osoba je mene napadala, jedna makedonac od metar i po, druga pickica mala sterilna, oni kao da su navikli da ih zivot zlostavlja, pa ako neko to ne radi oni misle da oni trebaju da zlostavljaju drugog(?) Tu se mozda krije jedna lekcija, koju i dalje ne vidim, ali u svakom slucaju, gledacemo oglase mozda neko izdaje toranj to bi bilo najbolje

Hvala na citanju

• Che-Vu

Nema na čemu, i drugi put, samo nemoj da ti predje u naviku.