Teta Goga je plava. I fina je. I stalno se nešto smeška. Bole je uvo za sve. Ima neko muško na avatara. I kad god joj pročitam nick setim se da sam negde čuo da je onaj Đule iz Van Goga drogaš. I jest pozitivna, bem mu miša. Piše po jednu defku u proseku svakih 15-20 dana. I tako. Čini mi se kao da je prisutna ovde od postanja ovog sajta. Lako je čojek zavoli. I mislim da fino kuva. Eto. Dosta od mene. Nek te drugi dalje hvale, Gogo care! :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Osvežio Vuku.
mng komunikativan lik.
Stavila prvi avatar koji je imala kad se registrovala :)))
Čuveni "No signal" :))
Teta Goga je plava. I fina je. I stalno se nešto smeška. Bole je uvo za sve. Ima neko muško na avatara. I kad god joj pročitam nick setim se da sam negde čuo da je onaj Đule iz Van Goga drogaš. I jest pozitivna, bem mu miša. Piše po jednu defku u proseku svakih 15-20 dana. I tako. Čini mi se kao da je prisutna ovde od postanja ovog sajta. Lako je čojek zavoli. I mislim da fino kuva. Eto. Dosta od mene. Nek te drugi dalje hvale, Gogo care! :)
Pozitiva. Velika pozitiva. :)
Auuuuuu,ja tek sad videla ovaj Myth-ov post! :)))
Majko mila,ovo je prvi put da zanemim.
'Fala,braćala. :))
Pekky-vođa našeg klana "smejavaca" :))
Mislim da potajno zeli da pobegne sa casa, ali da nema mu... pet... hrabrosti za to :)
Ke-ke-ke..jako funny,Remo :))
Ima divan glas.
Sve je rečeno u prethodnom postu. Poznaje Remorkera. Ide na časove. Možda je učiteljica. :))
Potomak Šerlokov. :))
(Myth,u septembru je bilo godinu dana kako sam na Vuki-tako da nisam baš "od nastanka sveta") :))
Brzopleto zakljucuje :)))
Mutni čojek sa saksofonom. Prisutan od kad je svjeta i vjeka. Po proseku blizak kaizenu. Vladar iz senke. :))
EDIT: Tek sad videh da je vlasnik najplusovanije defke u istoriji. Al to ne menja činjenicu da je mason.
ŠarAmantan mlad čovek :)
Nije došla na moju svadbu.
Nema pojma kako "imam dara" da propuštam važne stvari u životu... :P
Nije bila tu kad se udavala. :))
Opet poslednja saznajem da sam se udala! :))
Skoro pa istinito.. :)))
Ima madež :)
nezna da kaze linoleum
Samo tako me raskrinkao!
Totalno je raskrinkana.