Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. mng komunikativan lik.

2. Stavila prvi avatar koji je imala kad se registrovala :)))
    Čuveni "No signal" :))

3. Teta Goga je plava. I fina je. I stalno se nešto smeška. Bole je uvo za sve. Ima neko muško na avatara. I kad god joj pročitam nick setim se da sam negde čuo da je onaj Đule iz Van Goga drogaš. I jest pozitivna, bem mu miša. Piše po jednu defku u proseku svakih 15-20 dana. I tako. Čini mi se kao da je prisutna ovde od postanja ovog sajta. Lako je čojek zavoli. I mislim da fino kuva. Eto. Dosta od mene. Nek te drugi dalje hvale, Gogo care! :)

4. Pozitiva. Velika pozitiva. :)

5. Auuuuuu,ja tek sad videla ovaj Myth-ov post! :)))
    Majko mila,ovo je prvi put da zanemim.
    'Fala,braćala. :))

Pekky-vođa našeg klana "smejavaca" :))

6. Mislim da potajno zeli da pobegne sa casa, ali da nema mu... pet... hrabrosti za to :)

7. Ke-ke-ke..jako funny,Remo :))

Ima divan glas.

8. Sve je rečeno u prethodnom postu. Poznaje Remorkera. Ide na časove. Možda je učiteljica. :))

9. Potomak Šerlokov. :))

(Myth,u septembru je bilo godinu dana kako sam na Vuki-tako da nisam baš "od nastanka sveta") :))

10. Brzopleto zakljucuje :)))

11. Mutni čojek sa saksofonom. Prisutan od kad je svjeta i vjeka. Po proseku blizak kaizenu. Vladar iz senke. :))

EDIT: Tek sad videh da je vlasnik najplusovanije defke u istoriji. Al to ne menja činjenicu da je mason.

12. ŠarAmantan mlad čovek :)

13. Nije došla na moju svadbu.

14. Nema pojma kako "imam dara" da propuštam važne stvari u životu... :P

15. Nije bila tu kad se udavala. :))

16. Opet poslednja saznajem da sam se udala! :))

Skoro pa istinito.. :)))

Ima madež :)

17. nezna da kaze linoleum

18. Samo tako me raskrinkao!

19. Totalno je raskrinkana.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.