Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
LOOOOOOOOOOL
J A J E B E M
A
J
E
B
E
M
Taslačim ovim sirotinjskim kurcem!!!!!!
Živan i Jarani.
Ja sam svoj kurac zvao pukovnik ali od kako ga je pipnula sandra afrika morao sam da promenim u general.
I major je kulj.
Autori i autori odrastose, cak i Maloletnik prevazidje svoj nadimak, a Kika i dalje tepa. To je doslednost!
To sam vas pozdravio. :)
jebeš tepanje, sad će bude aktuelno
KAKO UTOPLITI GENITALIJE
ima jajca dotpadaju kad uključu ARP
Ljubimko. Prije bio Milovan.
Spale i sinovi
za strano tržište Spaley and tunderballs
Oživeo sam temu!
JA OŽIVLJAVAM!
Oziveo si nam genitalije
Vučić
I sline?
zovem ga Nemoguca Misija, jer picke do njega da dodju to je za njih nemguca misija! XD
kad je pocela fora s jebanjem ja nisam jebao, a evo sad JEBEM
Крако С.У.Р. са п.о.
Zvao sam ga Radovan, zato što se predugo skrivao. Sad kad je uhvaćen Radovan nema više poente, te ga i ne zovem imenima.
Zovem ga LJubago
Zato što lepo zvuči. A i cure vole.