Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Prcam!
Nisam ni rekao da nismo napravili sprdnju.... Rekoh samo da je zaživela tema zahvaljujući nama... Al evo vidiš PTB rešava Javio-ve probleme već 10 stranica.... Ozbiljno je prionuo na posao :)
Kad se psihijatar izleči, javite mi, jer meni ne treba psiholog. :)
Ja sam čula da su oni kožni divani u njihovom ofisu mnogo udobni.
Da platim seansu,pa da me pusti da odremam sat vremena tamo :)))
Valjda ovaj naš vukajlijaški doktor ima takav asesoar u svome kabinetu :)))
Mislim da bi bilo bolje da umjesto kožnih divana imaju mrežu za ljuljanje. Ja se malo ježim od dodira hladne kože :/
tema nije otvorena u podforumu "zajebavanje" i nije mi jasno kako su neki ljudi skontali da je tema za zajebavanje? i sto neko rece gore "sve teme su za zajebanciju", e pa nije bratac, ima ovde i ozbiljnih tema, ozbiljnih rasprava, nismo svi balavi klinici. to sto je sajt napravljen za zajebanciju, ne znaci da ne moze postojati prostor za ozbiljne teme, intelektualne rasprave i sl. gde ljudi mozda mogu i nesto pametno da procitaju i nauce. gledam ove postove i nekolicina ljudi (ne svi) mi deluje kao pusteni s lanca, neizivljeni i nezreli ljudi. ovi postovi vise govore o tim ljudima nego sve njihove defke.
Aman ljudi vi mesate psihologa i psihijatra, kozni divani, lezeci pacijenti, lekovi sve je to deo psihijatrije. Psihologija je nesto drugo, psiholozi nisu doktori kako me prozvase ovde, ne barataju lekovima.
Ima dodirnih tacaka sa psihijatrijom, ukrstaju se na mnogo tacaka, ali veoma malo rade sa bolesnim ljudima, a vise sa ljudima koji slove za zdrave ali imaju, ajde nazovimo to blagom recju - neobicno ponasanje.
Koliko vidim ovde ima dosta usiljenih tipova, ali znam usiljeni su samo za monitorom i tastaturom. Uzivo je druga prica.
lemaja i sam naslov i prvi post navode na zajebanciju.... Ako si htela ozbiljnu temu, trebala si malo drugačije da formulišeš na početku.... I to je to..... PTB pogledaj moje prethodne postove.... Tj ili sa ove distance prelistaj temu, videćeš gde si napravio grešku...
da li može od ljubavi da se poludi. hoću da kažem, od prejake zaljubljenosti a neuzvraćemne ljubavi?
reme, znači sve mora da se crta?
@reme, znam ja kako je pocelo
Javio zajebavaj ljude pred ogledalom dok se brijes.
Možda je diplomirao na privatnom.
verovatno....
a šta vi mislite o tome doktore..o toj želji za dokazivanjem...da li je taj vaš fakultet proistekao iz želje za dokazivanjem ili vam to stvarno znači u životu?
mislim neotesano i sirovo, intelektualci
Tasi od ljubavi može da se poludi. Koliko si luda? Kako se osećaš?
osećam se super :)
i nisam zaljubljena, nego pitam, 'nako :)
bila sam ranije u krizi, i to opasnoj
tasmanijska, evo ja da ti odgovorim:
Može, al samo četvrtkom. ;)
Ako imaš neki problemus kaži, pa da zajedničkim snagama to rešimo. :) Drago mi je što više nisi u orbiti.
ma nemam bre ljudi :)
a jes, vlatko, četvrtkom, tad je pazarni dan :P
Pa to ti kažem, nakupi se čoveku ljubavna problematika, a on mora da ide na pazar. Ne ide to. Od toga se ludi.
Majko moja,kakav oštar nastup!
Izvinjavam se zbog posta o kožnom divanu,ako je to navelo na pomisao o nekoj sprdnji na račun profesije.
Psiholože, zašto mi se svi smeju kada kažem da sam penzioner?
Javio, priznaj da je PBT tvoj dupli nalog! Ili ste sedeli negde zajedno i smišljali sitne pakosti. Toliko vatre, možda je trebalo da se nalože čitaoci! Možda grešim ali bi makar bila teorija zavere kakve nema u današnjoj politici!