Psiholog (jer je psihijatar na lečenju)

1. el vidiš?..i to brez diplome psihološkog fakulteta...ili kojeg već...:))

2. Pa da....
    Samo prašina je još na ogledalu.... Pa bi mi diploma dobro došla u nedostatku krpe :)

3. pazi, vodim neke konstruktivne rasprave sa ovim ortakom valjda već 10 godina..ma više...i sa njegovim kolegama...ono uzmemo temu i onda kenjamo...i prvi put da čujem vake argumente....

Pazi kada ti pricas sa svojim drugarima psiholozima tada zauzimas stav slusaoca (pasivniji si), ipak je to spika uzivo, a ovde si hteo da ispadnes glavni jebac nevidljiv iza avatara. Nema nista od toga. To nije bas zdrav pristup zivotu. Pitaj te svoje pajtose da ti kazu nesto o razlici u ponasanju uzivo i ovako na netu.

4. vidi nađi neku mladu da je obriše...a posle je nagradi...:)) za trud...

odoh sad da spavam..sutra se šljaka...laku noć..pozdravi mi doktora puuuunooooo....:))

5. vidi nađi neku mladu da je obriše...a posle je nagradi...:)) za trud...

odoh sad da spavam..sutra se šljaka...laku noć..pozdravi mi doktora puuuunooooo....:))

važi važi, preneću mu pozdrave....

6. e sad sam video post...pričaš brez veze..kaki pasivni slušač?..ako je rasprava nema pasivnih slušača nego svi učestvuju u raspravi..

nauči neke stvari...psiholog ti nikad ne kaže "to je bolesno, to nije zdravo"..pasivniji je psiholog u celoj priči nego onaj koji izlaže problem...

si ti to gledao neke serije loše?..sad stvarno odoh..ajd bre laku noć...

reci da sam se uplašio tvog znanja i da mi ne uđeš u mozak...ako ti je tako lepše....

7. sjebali ste temu totalno. nervirate me.

8. Nemas pojma, psiholog samo izgleda pasivnije to je utisak (amaterski) ali je aktivniji od onog ko izlaze problem. Taman posla kad bi "pacijenti" bili aktivniji i oni koji vode pricu. E sada vidim da si tanak sa celom pricom. Zamisli pasivnijeg psihologa, pa gde bi prica otisla?

9. Lemajo, a koja je ideja uopste?

10. Kako da se izborim sa dvoličnim ljudima koji mi pričaju iza leđa i samim tim me srozavaju u očima drugih ljudi do čijeg poštovanja mi je stalo?

Ovo pitanje sam šurnaest puta postavio, ali niko da mi da kompletan ili isti odgovor kao neko drugi.

11. Lemaja nismo sjebali temu ovo je cista psihologija. Neko je vidi ovako, neko onako.

12. Lemaja je mislila da može nešto ozbiljno da se organizuje na Vuki.

Haha, koji fejl. :)

13. sjebali ste temu totalno. nervirate me.

a koja je poenta ove teme?

14. pomoć psihologa. ljudi otvaraju teme da bi im drugi članovi pomogli. sad imamo stručno lice a ovi uzeli da se zajebavaju... ma ćune više ništa da kažem...:S

15. Kako da se izborim sa dvoličnim ljudima koji mi pričaju iza leđa i samim tim me srozavaju u očima drugih ljudi do čijeg poštovanja mi je stalo?

Mojne se lajkuješ sa duplih. :)

16. I ja sam pitala, i to tri puta, i psihic cuti. Jebiga. Fejl.

17. Kako da se izborim sa dvoličnim ljudima koji mi pričaju iza leđa i samim tim me srozavaju u očima drugih ljudi do čijeg poštovanja mi je stalo?

AK-47

18. "Kako da se izborim sa dvoličnim ljudima koji mi pričaju iza leđa i samim tim me srozavaju u očima drugih ljudi do čijeg poštovanja mi je stalo?" Pred njima se predstavljaj mnogo gorim nego od onog sto oni pricaju o tebi. Bices im enigma, plasice se, i pustice te na miru.

19. pomoć psihologa. ljudi otvaraju teme da bi im drugi članovi pomogli. sad imamo stručno lice a ovi uzeli da se zajebavaju... ma ćune više ništa da kažem...:S

Ozbiljna tema na Vuki?! A još i naslov navodi na zajebanciju, jbg....

20. PushTheButton

Nemas pojma, psiholog samo izgleda pasivnije to je utisak (amaterski) ali je aktivniji od onog ko izlaze problem. Taman posla kad bi "pacijenti" bili aktivniji i oni koji vode pricu. E sada vidim da si tanak sa celom pricom. Zamisli pasivnijeg psihologa, pa gde bi prica otisla?

javio je pismena baraba kome treba psihijatar a ne psiholog, obican kompleksas

lemaja tema je odlična..samo psiholog ti ne valja...ovaj klinac nije video psihologa..osim možda u seriji....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.