Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja cu da budem psiholog, kad sam bila mala, to mi je bila alternativa. Pa mi posle kazite kaki sam psiho! ;)
Filozofe nema price vise, neki su ovde hteli preko kolena da se dokazu, ozbiljni razgovori se ne vode ovako. Uleti lik i popljuje ti diplomu i sve ostalo i misle da su posisali svo znanje sveta. Ne radi se to tako. Znam da su "novajlije" uvek na meti, moraju da se izbore za svoje mesto, ali tu su uvek i "agresivci" koji dejstvuju kao pirane.
Nema nista od ozbiljnih razgovora, mada nisam ni mislio da ordiniram ovde, nego da se zabavim kao i vi.
E jebeš ga. Ja još naivan, pa mislio da ću nešto postići.
Svi se odma' ljute! Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da mi se uspostavi dijagnoza. Al' ne preostro, danas mi je kao neki vazan dan. ;)
ahahahahahahahahahahahahahahaha...da..novajlije su na meti..a iskusni psiholog nije mogao da se izbori sa tim....
онда се забави и иди читај дефиниције д најбољих аутора на сајту... јавио и енергија
Hvala, buri! Laskavce! ;)
какав дан... да ниси испрошена? :)
poslušaj burijev savet.....
A u čemu je ovde zapravo problem?
nama problema nezaboravka...u stvari ima...ne daju mi da spavam...već tri puta sam rekao laku noć...
slab sam karakter, a doktore?...:)) komleksaš. slab karatter, džukela i pirana...u jebote...
Javio ti si neki prosvetni radnik, profesor, nastavnik ili tako nesto. Muci te nesto, prokleto mnogo.
Problem je, osim trolova klasicnih koji spemuju, i to sto nas psiholog ima krkhki ego.
ne muči me ništa...
si tu psiholog ili baba vanga pa nagađaš zanimanje?...)) oš i u pasulj da pogledaš?..a loša si i baba vanga, omašio si....
PushTheButton, pomes'o si, ja sam prosvetni jadnik, javio je banderas. :) (indziler) Samo ga zovemo profesor, satro iz milja. :)
pitam se samo koji su ti agresivci....
Ja mislim da on nema veze sa prosvetom :)
Filozofe, a ja sto ti dado savet, ni fala da reknes?
makaze javio, ne noz, pa preseci makazama, nema povratka
U jebote. :)
Eneggija, šta predaješ? Nikako te nisam povezivao sa prosvetom. :)