ja imam par "friends" koji stalno, ali STALNO kače kilometarske statuse gde izražavaju svoja negodovanja zbog političko-ekonomsko-društvenog stanja naše zemlje. veoma elokventni i dubokomisleni statusi. od kojih mi se kenja. takvi statusi su mi gori od onih ziljavih.
Хаха, ма каки ја се никад не браним од оптужби, поготово ако се испоставе као истините. Уроше, сад ћу те и ја избацити, јер уносиш тај елитизам и раздор међу пријатеље.
Ја сам избрисао Facebook, смучио ми се. А тек оне групе о Звезди, Партизану, љубави, курцу, палцу, о томе и да не причам. Па кад зиљаве клинке почну да просипају неку ''мудрост'', е то је тек да ти се присере!
Slobo, brate, sa kim se bre ti to družiš?
Ne znam ni ja, zato sam i otvorio temu... Necu da brisem ove neke jer me odrzavaju u dobrom raspolozenju...
ja imam par "friends" koji stalno, ali STALNO kače kilometarske statuse gde izražavaju svoja negodovanja zbog političko-ekonomsko-društvenog stanja naše zemlje. veoma elokventni i dubokomisleni statusi. od kojih mi se kenja. takvi statusi su mi gori od onih ziljavih.
"Где сте сада цигани"
Moji prijatelji stvarno nemaju glupave statuse, pazljivo su probrani :) eventualno ova Stormborn kad lupi neku glupost :P
Мени углавном пријатељи на фејсбуку кажу директно на статусу да сам ретардирана и поремећена.
a ti im kažeš: s kim si, takav si! :P
Опуштено, мене су мање-више све зиље избациле из пријатеља тако да је сад екипа на пристојном нивоу :))
Хаха, ма каки ја се никад не браним од оптужби, поготово ако се испоставе као истините. Уроше, сад ћу те и ја избацити, јер уносиш тај елитизам и раздор међу пријатеље.
Па добро јел то лепо, да ме избациш???
Није, ал знаш шта? Zhiwot ye qrwa uroshe...
едит: a ya sam yosh wetja.......♥
Јбг...
хахахахах!!!!
*.....otvori mi kapije neba i ne pitaj za kljuc koji sam stopio u vazu stopljenih nadanja zabluda i grehova....
*Jabuka... :)
Wtf?
,,el neko zna kako se tagguje?''
Ја постављам један јако глуп статус, ал нећу да вам кажем...
Kod mene jedan postavlja ovaj status:
*LUDILOOOoooo..................................................Only Skate...
zadnjih godinu dana, tri puta dnevno... I samo je to, nista drugo.
Ја сам избрисао Facebook, смучио ми се. А тек оне групе о Звезди, Партизану, љубави, курцу, палцу, о томе и да не причам. Па кад зиљаве клинке почну да просипају неку ''мудрост'', е то је тек да ти се присере!
*Sta TERETANA uradi od mene... Pogledaj te samo tu prof. sliku...... ;)
da se zna...
*Iz dana u dan...iz sata u sat...nzm sta sam htjeo reci...a i kao da je bitno!!!:)))