Najgluplji statusi vasih fb prijatelja...

1. Slobo, brate, sa kim se bre ti to družiš?

2. Ne znam ni ja, zato sam i otvorio temu... Necu da brisem ove neke jer me odrzavaju u dobrom raspolozenju...

3. ja imam par "friends" koji stalno, ali STALNO kače kilometarske statuse gde izražavaju svoja negodovanja zbog političko-ekonomsko-društvenog stanja naše zemlje. veoma elokventni i dubokomisleni statusi. od kojih mi se kenja. takvi statusi su mi gori od onih ziljavih.

4. "Где сте сада цигани"

5. Moji prijatelji stvarno nemaju glupave statuse, pazljivo su probrani :) eventualno ova Stormborn kad lupi neku glupost :P

6. Мени углавном пријатељи на фејсбуку кажу директно на статусу да сам ретардирана и поремећена.

7. a ti im kažeš: s kim si, takav si! :P

8. Опуштено, мене су мање-више све зиље избациле из пријатеља тако да је сад екипа на пристојном нивоу :))

9. a ti im kažeš: s kim si, takav si! :P

Хаха, ма каки ја се никад не браним од оптужби, поготово ако се испоставе као истините. Уроше, сад ћу те и ја избацити, јер уносиш тај елитизам и раздор међу пријатеље.

10. Па добро јел то лепо, да ме избациш???

11. Није, ал знаш шта? Zhiwot ye qrwa uroshe...
    едит: a ya sam yosh wetja.......♥

12. Јбг...
    хахахахах!!!!

13. *.....otvori mi kapije neba i ne pitaj za kljuc koji sam stopio u vazu stopljenih nadanja zabluda i grehova....

14. *Jabuka... :)

Wtf?

15. ,,el neko zna kako se tagguje?''

16. Ја постављам један јако глуп статус, ал нећу да вам кажем...

17. Kod mene jedan postavlja ovaj status:

*LUDILOOOoooo..................................................Only Skate...

zadnjih godinu dana, tri puta dnevno... I samo je to, nista drugo.

18. Ја сам избрисао Facebook, смучио ми се. А тек оне групе о Звезди, Партизану, љубави, курцу, палцу, о томе и да не причам. Па кад зиљаве клинке почну да просипају неку ''мудрост'', е то је тек да ти се присере!

19. *Sta TERETANA uradi od mene... Pogledaj te samo tu prof. sliku...... ;)

da se zna...

20. *Iz dana u dan...iz sata u sat...nzm sta sam htjeo reci...a i kao da je bitno!!!:)))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.