Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Slobo, brate, sa kim se bre ti to družiš?
Ne znam ni ja, zato sam i otvorio temu... Necu da brisem ove neke jer me odrzavaju u dobrom raspolozenju...
ja imam par "friends" koji stalno, ali STALNO kače kilometarske statuse gde izražavaju svoja negodovanja zbog političko-ekonomsko-društvenog stanja naše zemlje. veoma elokventni i dubokomisleni statusi. od kojih mi se kenja. takvi statusi su mi gori od onih ziljavih.
"Где сте сада цигани"
Moji prijatelji stvarno nemaju glupave statuse, pazljivo su probrani :) eventualno ova Stormborn kad lupi neku glupost :P
Мени углавном пријатељи на фејсбуку кажу директно на статусу да сам ретардирана и поремећена.
a ti im kažeš: s kim si, takav si! :P
Опуштено, мене су мање-више све зиље избациле из пријатеља тако да је сад екипа на пристојном нивоу :))
Хаха, ма каки ја се никад не браним од оптужби, поготово ако се испоставе као истините. Уроше, сад ћу те и ја избацити, јер уносиш тај елитизам и раздор међу пријатеље.
Па добро јел то лепо, да ме избациш???
Није, ал знаш шта? Zhiwot ye qrwa uroshe...
едит: a ya sam yosh wetja.......♥
Јбг...
хахахахах!!!!
*.....otvori mi kapije neba i ne pitaj za kljuc koji sam stopio u vazu stopljenih nadanja zabluda i grehova....
*Jabuka... :)
Wtf?
,,el neko zna kako se tagguje?''
Ја постављам један јако глуп статус, ал нећу да вам кажем...
Kod mene jedan postavlja ovaj status:
*LUDILOOOoooo..................................................Only Skate...
zadnjih godinu dana, tri puta dnevno... I samo je to, nista drugo.
Ја сам избрисао Facebook, смучио ми се. А тек оне групе о Звезди, Партизану, љубави, курцу, палцу, о томе и да не причам. Па кад зиљаве клинке почну да просипају неку ''мудрост'', е то је тек да ти се присере!
*Sta TERETANA uradi od mene... Pogledaj te samo tu prof. sliku...... ;)
da se zna...
*Iz dana u dan...iz sata u sat...nzm sta sam htjeo reci...a i kao da je bitno!!!:)))