Špijune! Ja nikad ne zapadam u depresiju, ja sam vazda depresivan. Dokaz? Kad sam se rodio, odma' sam počeo da plačem. Da sam barem emo, a ne ovako, pičkica plačljiva...
Daj pitaj nešto dobro 'ol'?
Jel ti imas macku,mensure? Ja svo vreme o mackama govorim...
Ti meni tvog lenjog crnogorskog macka posljes ,ja tebi ovog vrednog ,srpskog, junackog u Crne Gore...;-)
Sta si u horoskopu?
Ne znam sta ti znaci "incest"...?Predpostavljam nesto freaky...:p
Zasto mislis da ne bi bilo super da smo brat i sestra koji pricaju po celu noc i slusamo istu muziku...i sta 'oces vise?!?:-)
Evo ja cju!Mrsh Nina!Stoko jedna odvratna!Govno jedno idiotsko ,mater ti tvoju, bolesnu!Crkla majci dabogda!Kretencino smrdljiva i nenormalna!
Jel' bilo dobro?:-)
Špijune! Ja nikad ne zapadam u depresiju, ja sam vazda depresivan. Dokaz? Kad sam se rodio, odma' sam počeo da plačem. Da sam barem emo, a ne ovako, pičkica plačljiva...
Daj pitaj nešto dobro 'ol'?
Zasto si rekao "spijune"...Ka' da sam ja prisustvovala tvom rodjenju!;-)
Nesto dobro?
Grrrrr!
Prodaješ li mačka?
Nizasta na svetu!
Ti tvog?
Mog!? Svašta od ove današnje đece...
Šta će ti moj?
Ako hoces da razmenimo za Uskrs.
Posalji ga preporucenom ,'oces li?
A što ću ja onda bez njega, jes' da je malo korišten, ali neka ga, valjaće mi da se popišam ponekad...
Ko koga, ti mene ili ja tebe?
Jel ti imas macku,mensure? Ja svo vreme o mackama govorim...
Ti meni tvog lenjog crnogorskog macka posljes ,ja tebi ovog vrednog ,srpskog, junackog u Crne Gore...;-)
Sta si u horoskopu?
Ja bik. I ne, nemam mačka ni mačku ti pokvarena mašto...
Umiješ li da bačaš tarot?
Ne.Ali poducicu se tome.:-)
Sta bi radio kad bi se svet zamrzao za mesec dana?
Kupio bih kopačke.
Da l' da se ja ubijem?
Ne.Zivi za one koji te vole.
Da li bi voleo da si mi brat?Tj.Da smo brat i sestra?(znam koja je igra);-))
Ne, ne i NE!
Bi li vršila incest samnom da smo rod?
Ne znam sta ti znaci "incest"...?Predpostavljam nesto freaky...:p
Zasto mislis da ne bi bilo super da smo brat i sestra koji pricaju po celu noc i slusamo istu muziku...i sta 'oces vise?!?:-)
AAA, MR'Š!!!
Dajte rečite Nini da prestane 'oćete li, rasplakala me je sad. Ko će joj reć'?
Evo ja cju!Mrsh Nina!Stoko jedna odvratna!Govno jedno idiotsko ,mater ti tvoju, bolesnu!Crkla majci dabogda!Kretencino smrdljiva i nenormalna!
Jel' bilo dobro?:-)
Ekstra.
'Aj još jednom?
Ovaj put ide...Bum-tras.(Samar)...Sut u dupe(Jebi ga ,ne mosh sam sebe u dupe)...:-)
Hoces da idemo zajedno na more?
Da vidim... Može, ali ne na nudističku.
Ja stvarno idem sad da se kupam, puštaš li me?
Ne.Treba i ja da se kupam,mada sam se banjala prekjuce...Al' sutra mi dolazi tetka u posetu.
Sta ja ne bih nikad uradila?