Novi Sad

1. Brkovi jebu. Tarzanija kobjasnila onim postovima o Ceci.

2. Бркови јебу на кубни
    ЉЕПША СИ ОД МЈЕСЕЦААА

3. oni koji budu pevali da znaju za jedan grad treba silovati u prkno!

4. Bili ste skroz ok do danas. Bili ste jedno od retkih svetala na kraju tunela zvanog Srbija. Do danas. A danas ste, silnim uvlačenjem Ceci što dublje u guzicu, besmislenim tekstovima upali u najdublju septičku jamu, ruku pod ruku sa Kurirom, Informerom i ostalim govnima! Ako vam Ceca plaća da je reklamirate, jadni ste, a ako sami na svoju ruku ovakve ogavštine pišete prejadni ste! Sramota ste za svoju profesiju!!!

5. Јери вам Цеца беше и за финале Тамбурица феста певала?

6. očekivano, bilo bar milion i po ljudi, šačica mentalaca i sličnih sorti našli da seru ceci, umesto da iskoriste što je neko takav došao u "atinu", ceca došla omlatila pare za 2 sata, zabavila normalne, ispišala se po mentalcima i nekim pišljivim bendovima i zapalila ZNAM ZA JEDAN GRAD ZOVE SE BEOGRAD

7. хахахах препун трг и околне улице па ПИШАЈ ПО ФРАЈЛАМА И ГАРАВОМ СОКАКУ

8. vid'o na tv-u.bilo raje ko govana.oni sto su skupljali peticije skupili par iljada.kada sam video da neko iz pozarevca sere kako nesto ne treba u nekom drugom gradu,onda mi je bilo sve jasno.romkinja iz zitoradje napunila dgra.oni koji su bili tamo i oni koji su je doveli su kompletni moroni.takvi isti moroni su i doveli ove morone na vlast,tako da bilo kakvi protesti su kretenski.skupilo se u centru pola futoga,kaca i ceo bukovac.

9. A sto da se ne skupi bagra u Novom Sadu, je l zabranjeno? Kao da novosadjani nisu bagra xaxaxa

10. Црвени барон
    A sto da se ne skupi bagra u Novom Sadu, je l zabranjeno? Kao da novosadjani nisu bagra xaxaxa

skupila se odavno

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.