Novi Sad

1. zato sto je jebeni liman!

2. Jebeni Liman?

Liman je jedan od najkvalitetnijih delova grada.
    Što po poziciji što po kvalitetu gradnje odnosno načinu planiranja.

Liman je poznat i kao deo grada gde živi bogatiji deo stanovništva, u odnosu na mađarštine sa telepa i ciguse sa salajke.

Zajebi me tih malograđanština

3. super sto ste u titovom sivilu burzuji.al brzo pises,svaka cast.i ja cu sada.
    a po nacinu planiranja je najbolje odradjeno novo naselje.
    cisto da budemo iskreni.
    a iskreno sivilo je moj homlend stari detos.

4. Liman je zakon, ubjedljivo najbolji dio grada :(

5. Jednako je dobro odrađeno kao i novo naselje, stim što na limanu imaš i plažu, i fakultet, i spens, i pun kurac restorana, kafića, i centar ti je na 15 min peške a na naselju imaš gomilu parking mesta i nekoliko šoping centara i tri drvoreda.

Stari detoš je katastrofčina, mada je i on bolji od većeg dela grbavice ili podbare.

6. naselje ne lici na rankovica i kardelja.ne moze to da se poredi.titove limanske betonjerke.
    zavisi sa kog limana gledas.lapo sata sa naselja do centra,dvojokom odma.
    stari detos je banja.tamo ocvrsnes odrastajuci.ko u pripjatu.jos samo neke mutacije da se dese.
    edit:a spens...k'o da si pomenuo najjaci trzni centar na svetu.krepo

7. ubedio si me da je Liman sranje.
    Klasično razmišljanje gubavca sa periferije

8. klasicno razmisljanje naslednika dodeljenog drustvenog limanskog stana.
    hvala kardelj!

9. I šta sad, lupio si da sam sa Limana i lupio si da živim u dodeljenom stanu i sad si kao nešto time rekao.

10. da brate,ovo je internet.

11. jebali smo nato.
    nego,iz kog si ti dela grada?

12. smarači ste. budite zahvalni što ne živite na petrovaradinu i pjevajte od sreće. vot tak.

13. ja bih leti rado ziveo u varadinu.danju oficirac,nocu djava.zajebi ti to.dobro je tamo.mene bolje oficirac no strand.i na ribarcu je banja,na sodrosu.

14. vidro u kojoj kafani radis?

15. Ne radim u kafani, pobogu :D

16. daj bre.pa sta drugo jos ima na telepu?

17. pa brate znas i sam sta jos ima na telepu a cim nece da kaze... :0

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.