Banџaluko i ta tvoja sela

1. moj kumić je pobjegao od kuće, buntovnik, kum-che, od utorka mu se gubi svaki trag, ako vas neki mladi plavokosi pavijan upita za smještaj javite mi

2. ernesto je okej, ostalima reci da se posvete nauci ili nečemu

3. ernesto je okej, ostalima reci da se posvete nauci ili nečemu

meni su okej Maestro i Vuja..

4. spremi ti vazelin ako dodjem u bosnu do 21 pa da vidim i tvoju nacionalisticku bulju rusinjo :))

5. Cemu, mrznja, kbo?
    ti si samo pogresno shvatio sta sam rekao i uradio!

6. Možeš da se iskupiš gajbom piva ...

7. paaa, 15km, moze! :)
    hehe ;)

8. Zna li iko hoće li biti negdje u gradu u kafani/klubu organizovan iole normalan doček za NG, a da nije zilion maraka upad i Baja mali nindža?

9. Ja tipujem burbon ako mi sve ostalo propadne , standard cjene cuge , punk ekipa i ludilo. Tako je bar bilo prošle godine.

10. jbt,

Baja mali nindža

nekidan u vrbasu sa nekom prepičkom dolazi i ja ko sav sretan VIDI GA BAJA... :)

11. Ima li šanse da neko piće organizujemo sledeći ponedeljak u Banjoj

12. Ako ne bude nekih neplanskih sranja računaj na mene a vjerujem da će još ljudi biti za.

13. ako bi moglo malo ranije da ne ostajem do po noći

14. kada tebi odgovara ?

15. tamo negdje oko 4

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.