Banџaluko i ta tvoja sela

1. Nači do fajronta da se ušikamo ko zmajovi.

Ja glasam za Malu pivnicu il Baba Ružu. U poneđeljak je u pivnici svirka, tandrče neki lik na gitari.

2. meni odgovara
    i neću malu pivnicu jer je mnogo gei, upravo zbog te kreštave svirke gdje ne ćujem ljude šta pričaju

3. kod bakute onda da zapalimo i udri do smrta :D

4. Meni je ponedeljak daleko...
    Daću sve od sebe da barem svratim na pivo, dva.

5. subota bi bila bolja ali daj šta daš :)

6. i neću malu pivnicu jer je mnogo gei, upravo zbog te kreštave svirke gdje ne ćujem ljude šta pričaju

Dobro, kad onaj tandrče na klavijaturama baš je kritično. Ponedeljkom je tiše. Nervira me što tamo moraš prije 7 otići da bi zauzeo mjesto, jebo ih prostor.

Hogarou, ne kenjaj već traži vremena :D

Jepte se, men je prerano u 4, će dođem bar oko 5 inače će se obeznanim, a đe ću taka svekrvi na oči. Možda porenem drugaricu susebom.

7. Neka drugarica porene vazelin ;)

8. Tebi treba, ti ga i zbavi, al mojne da moramo da se bijemo. Možda baba Ruža ima? :D

9. ako ništa baba uvjek ima masti ili ulja od pomfrita tako da nema frke

10. Ma da, taman da se uštedi. Može li se kod Ruže naručiti kuvano vino, il da ponesem rešo?

11. nekidan u vrbasu sa nekom prepičkom dolazi i ja ko sav sretan VIDI GA BAJA... :)

Прије тога је био у мајвеју, поздрависмо се и испричасмо на блиц (знамо исте људе), ал' се нисам сликао јер није за моју ви-ај-пи галерију :)

12. na sve vrste uživo muzike sam alergičan

13. E kace mi sastajemo? Jel u poneđljak?

14. Jel ima iko da primi mačka izbjeglicu, ima nekih 8, 9 mjeseci? Samo na par sedmica dok nam ne poprave krov na zgradi, jer ni mi nećemo biti u stanu dok se to ne riješi, a kamoli mačka.

Pomagajte, itno je.

15. U Cap Cap prihvataju i mace i kuce :)

16. Sele poslao sam ti profil cure na fb pa vidi možda može da ti pomogne oko mace :))

17. Neću njima da dam, malo plaćaju :)

18. https://www.youtube.com/watch?v=C3Ddn2fpTDM

Što je najgore znam ovu dvojicu "pjevača" :'(

19. ko bi došao na pivo u utorak? da vidimo pa da dogovrimo detalje.

20. Jab došla skolezincom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.