Banџaluko i ta tvoja sela

1. ma ja sam sliku ionako snimio vec da kasnije malo trazim po netu, eto i faca je protiv moderatora, revolucija pocela odozgo :D

2. Moze li onda onaj ko ima sliku da posalje pvt, da se divimo njegovoj uzvisenosti, da vidimo ko mu sjedi s desne strane, a i da Kostic crkne od zavisti.

3. ja nemam, ali ako se nakanim naci cu njegovu pravu :)

4. Ja ne smijem da je mećem. Nemam dupli nalog, a kako ću ako me banuju bogu dane da trošim?

5. a sele kome ti maglu prodajes, postoji i pvt :)

6. ko je vidio, vidio...reko kaizen doći i na demofes, pa će nas kao zvati jeno veče, al dok čuje kad će nas biti najviše... kažem vam, neki ELEGANTAN čoek...

7. Sve su prilike da ću ja doći u četvrtak.

8. e ja nijesam 100% siguran za četvrta, al trudiću se :D

9. E jebo ti sebe zmaju jedan, šta hoćeš? Dnk, kopiju lične karte, pismeno priznanje? :)

10. za pocetak to ne bi bilo lose :D, lulinu imam ali ne kaizenovu :)

11. I, jel stoji onda taj četvrtak? Poslušamo Bareta i popijemo koje pivce tu oko Kastela...

12. Prognoza veli biće kiše i grmljavine.

13. шта се то овдје дешава јеботе?

14. Nije okupljanje, al ne bi bilo loše da se sretnemo na koncertu u četvrtak. Oš ti?

15. ма јок то. питам за ове слике, ово квази-познавање од стране змаја и касније бановање и цензурисање.

нећу моћи у четвртак с вама. јебга, имам планове већ за ДФ.

16. ne znam te , ali znam kako izgledas :)

17. Laže Luli, neće ona da dođe jer ja dolazim u četvrtak.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.