U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hehe
ma ja sam sliku ionako snimio vec da kasnije malo trazim po netu, eto i faca je protiv moderatora, revolucija pocela odozgo :D
Moze li onda onaj ko ima sliku da posalje pvt, da se divimo njegovoj uzvisenosti, da vidimo ko mu sjedi s desne strane, a i da Kostic crkne od zavisti.
ja nemam, ali ako se nakanim naci cu njegovu pravu :)
Ja ne smijem da je mećem. Nemam dupli nalog, a kako ću ako me banuju bogu dane da trošim?
a sele kome ti maglu prodajes, postoji i pvt :)
ko je vidio, vidio...reko kaizen doći i na demofes, pa će nas kao zvati jeno veče, al dok čuje kad će nas biti najviše... kažem vam, neki ELEGANTAN čoek...
Sve su prilike da ću ja doći u četvrtak.
sumnjicav sam uvijek :)
e ja nijesam 100% siguran za četvrta, al trudiću se :D
E jebo ti sebe zmaju jedan, šta hoćeš? Dnk, kopiju lične karte, pismeno priznanje? :)
za pocetak to ne bi bilo lose :D, lulinu imam ali ne kaizenovu :)
I, jel stoji onda taj četvrtak? Poslušamo Bareta i popijemo koje pivce tu oko Kastela...
Prognoza veli biće kiše i grmljavine.
http://www.weather2umbrella.com/ba/vremenska-prognoza-banja-luka/eta/1/128272/3/3h ovo i ne izgleda tako loše za sad...
шта се то овдје дешава јеботе?
Nije okupljanje, al ne bi bilo loše da se sretnemo na koncertu u četvrtak. Oš ti?
ма јок то. питам за ове слике, ово квази-познавање од стране змаја и касније бановање и цензурисање.
нећу моћи у четвртак с вама. јебга, имам планове већ за ДФ.
ne znam te , ali znam kako izgledas :)
Laže Luli, neće ona da dođe jer ja dolazim u četvrtak.