Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jel to dobro il nije?
Došao bih ja, al' ne smijem od žene.
Pa možda neće da te skonta u masi.
Ja bik trebao večeras da sletim tamo.
Ja sam kući, ali sutra palim za Split, ako je neko za pivo večeras, imate moj nik na Vukajliji, pa tražite pvt.
BIĆU SUTRA TU... na kastelu isto vjerojatno... pa more ta piva... :)))
худафак ар ју, змаје?!
људеи ако се сретнемо сутра на кастелу, сретнемо се
Drugovi, sutra veče mi je prioritet premijera Betmena novog, tek onda Demofest, jebaj ga, al' možda se sretnemo, ko zna šta nosi dan a šta noć.
ma imam samo neke tvoje slike, ime ne znam itd., ne poznajemo se :), mene zanimalo samo vise slika toga vaseg kaizena :)
Crkla mi je kartica, nisam dopunjavao kredit samo sedam mjeseci i ugasili mi je. Ja sam kontao da ću tamo negdje od 6 da banem oko tvrđave, pa ko hoće da se nađemo nek se javi na pevete, da odemo na pivo, jer poslije deset gonim dalje...
Slavko, a kad te neka budala krne izpuške dok budeš gledo film, onda će ti biti žao...
Samo nek' sačeka do završne špice i vredeće tog metka.
Al' doći ću ja na demo kasnije, mož se vidimo, trajaće to do dugo u noć.
Važniji neki Betmeni nego demofest?! Ccc... Đe ste sada svi. što se me javljate? Đe i kad?! Recite, meni treba kompas da dođem do Kastela, valja javiti na vrijeme...
Darkwood Dub feat Bisera Veletanlic. Kako to? Hoce oni odvojeno to nesto ili im je Bisera nesto tipa prateci vokal?
Славко депресија, 'оће да изгине ко они амери...
Kakvi šokovi sinoć na Demofestu, prozva me u gomili neki kosijaner i neki bradonja, mislio sam da će da me biju a prvi put ih u životu vidim.
И? Јеси их сложио ко Ева сардине? Славко, реци да јеси, вјерујем у тебе!
Ma jok, bejahoše to Dub i Džonovan, ladno me skontaše u onoj gužvi. Turisti jebeni :)
Ti, ti, šta se češeš, vamo dolazi!!!
Ma ne češem se već samo opipavam bradu, nije ni tvoja loša al' moja je ipak puno bolja :)