Banџaluko i ta tvoja sela

1. Фацо колико има људи из Бл да су иоле познатији на Вукајлији. Колико их ти занш, јеси ти из Бл?

Јесам.
    Од осталих ''иоле познатих'' имаш следеће ауторе: selenijum, Slavk0, Hogar_Strašni™, krupovrbaski zmaj, KBO!, Јова, Lullaby, Izzie... (бури је из Мркоњић града, ал' овде студира па је исто наша екипа)
    Има и неколицина оних који се јако ријетко или никако у последње вријеме не појављују, па их нисам помињао.

2. Ja nisam iz Banja Luke, al skoro sam bio na dnevniku.

3. đe ste banjalučani :)

4. Ide li iko na Brit Flojde?

EDIT: Koi sam ja alchajmer. Već sam pitala ovo...

5. ove pivske flase izazivaju nostalgiju kod mene. najveca fora piti bozicno za vaskrs, uvijek im ostane toga piva dugo :)

6. Има и неколицина оних који се јако ријетко или никако у последње вријеме не појављују, па их нисам помињао.

Ghm.

7. Не виђам те на окупљањима, а ни у цркви :)

8. Organizovaćeš ti nama neko crkveno okupljanje uz rakiju sa ognjišta. Vjerujem u tebe.

9. За Бадње вече ће поред једне ломаче писати ''Резервисано, Вукајлија''. Видимо се тамо.

10. Budmi Dobrica Erić, pa se vidimo tamo. :-*

11. Nego, kaćmo neko pivo pijemo?

12. Од мене ниш'. Летим у понедељак, а мала ме заплијенила сутра и прекосутра. Попијте и за мене.

13. Faco aj nam daj kuću na par sati, da isprobamo šank.

14. ja dolazim oko 15 decembra, pa moremo i tad...

15. лош тенор
    Faco aj nam daj kuću na par sati, da isprobamo šank.

Ма добар је, вјеруј ми на ријеч :)

Него, могли би га стварно испробати на прољеће кад се вратим. Организоваћемо.

16. I roštilj kod mene na gajbi, eto nudim se. Znaš kad bi vam bilo opasno u Zelenom viru, taman se spustimo do župljije baraaaaaaaz. :)

17. Зна ли неко неког лердија у БЛ лоло
    Може ПВТ, јух!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.