Фацо колико има људи из Бл да су иоле познатији на Вукајлији. Колико их ти занш, јеси ти из Бл?
Јесам.
Од осталих ''иоле познатих'' имаш следеће ауторе: selenijum, Slavk0, Hogar_Strašni™, krupovrbaski zmaj, KBO!, Јова, Lullaby, Izzie... (бури је из Мркоњић града, ал' овде студира па је исто наша екипа)
Има и неколицина оних који се јако ријетко или никако у последње вријеме не појављују, па их нисам помињао.
Јесам.
Од осталих ''иоле познатих'' имаш следеће ауторе: selenijum, Slavk0, Hogar_Strašni™, krupovrbaski zmaj, KBO!, Јова, Lullaby, Izzie... (бури је из Мркоњић града, ал' овде студира па је исто наша екипа)
Има и неколицина оних који се јако ријетко или никако у последње вријеме не појављују, па их нисам помињао.
Ja nisam iz Banja Luke, al skoro sam bio na dnevniku.
đe ste banjalučani :)
Đes brđane! :)
Ide li iko na Brit Flojde?
EDIT: Koi sam ja alchajmer. Već sam pitala ovo...
ove pivske flase izazivaju nostalgiju kod mene. najveca fora piti bozicno za vaskrs, uvijek im ostane toga piva dugo :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/590_465815350137257_1629349171_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/295282_10151054429322886_1846393535_n.jpg
Ghm.
Не виђам те на окупљањима, а ни у цркви :)
Organizovaćeš ti nama neko crkveno okupljanje uz rakiju sa ognjišta. Vjerujem u tebe.
За Бадње вече ће поред једне ломаче писати ''Резервисано, Вукајлија''. Видимо се тамо.
Budmi Dobrica Erić, pa se vidimo tamo. :-*
Nego, kaćmo neko pivo pijemo?
Од мене ниш'. Летим у понедељак, а мала ме заплијенила сутра и прекосутра. Попијте и за мене.
Faco aj nam daj kuću na par sati, da isprobamo šank.
ja dolazim oko 15 decembra, pa moremo i tad...
Faco aj nam daj kuću na par sati, da isprobamo šank.
Ма добар је, вјеруј ми на ријеч :)
Него, могли би га стварно испробати на прољеће кад се вратим. Организоваћемо.
I roštilj kod mene na gajbi, eto nudim se. Znaš kad bi vam bilo opasno u Zelenom viru, taman se spustimo do župljije baraaaaaaaz. :)
Зна ли неко неког лердија у БЛ лоло
Може ПВТ, јух!