Banџaluko i ta tvoja sela

1. sve sami alkosi :) zavidim vam :D

2. možeee četvrtak , javite oko detalja :PPP

3. Tenor ode za SA sutra :-*

4. detalji
    pa standard. kod ruže, 19-19:30h

5. oket zmago , trebalo bi da sam tu :D

6. ako nas izdaš ima da ti ja i hogar dođemo u čelinac :)

7. nije ni to loša ideja :P

8. Al' stvarno ste mogli...:D

9. ja otkazujem. više sile se urotile protiv mene.

10. http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/U-Celincu-silovao-djevojcicu-15-pa-prijetio-da-ce-je-ubiti-183877.html
    E sad ima obrt, ta mala inace zivi blizu mene trpala se sa likom, i kada je nedavno sa starom otisla na ginekoloski pregled, vidi stara da nije nevina, i ona svali na mog rodjaka (koji nema 29, nego 19 godina) da ju je silovao da ne ispane da je drolja....bogte mazo, sta se sve dogadja

11. ako se to utvrdi, onda njoj javno da se stavi katanac na pičku, a ovi što viču da ga treba kastrirati da mu plate najbolju kurvu u BL... ima onaj iz kokoš varoša što recepcioniše u taliji, pa nek vidi nešto po sklizanoj cijeni za više časova geganja...

12. Jel stranica samo o Banjaluci, ili mogu malo i da izreklamiram mojm mali, lepi gradić?

13. JA ne vjerujem sta sve glupoj osobi moze pasti na pamet....
    A Jahacu talasa pa reklamiraj ako je u krugu bar nekih 100 km od BL :)

14. Pa nije....Zato i pitam... Nije jasno objašnjeno u prvom postu šta i kako...

15. Pa jel se pie il ne večeras?

16. pije se.
    za sada su tu hogar i KBO. ja morao otkazati, razumijećete zašto :)

17. Jebati nećeš. Znači npr... hmm... Napeto postalo u Sulejmanu pa moraš pogledati novu epizodu? :D

18. ahahahahaha...jepse, ne prizivaj đavola, ovo prvo je u pitanju.

19. ajde da pomjerimo to dok se malo ne ovremeni :)) hladno u tri majčine ne ide mi se napolje na ovom gomnetu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.