Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jbg, definicija bi se mogla provuci, vjerovatno su je obrisali jer su dopizdili svi sa definicijama/posterima/reakcijama, na temu otrovnog mlijeka...
nznm ja bi radije definisao alfatoksin kao primarni toksin kojim se svi trujemo, a to je rakija ili tako nesto,... et nadam se da sam bio od pomoci... i ps nemoj iz kafane definisat, bar zapisi pa poslije kad dodjes k sebi ondaK XD
Jeb ga bilo jače od mene. :) Kontam ja da im je dopizdilo sa mljekom, al nema veze defka s mljekom. U koje vrjeme je najbolje kačiti defke, kad vi stavljate? Malo sam se navuko na Vuku od kako ne radim u državnoj firmi :)
Ja moram da kazem da sam veceras upoznao Slavka i Facu.. Slavko je ok, ali Faca je stvarno bezobrazan i tvrdoglav decko. Nije mi dao nista da platim u kafani. Iskreno sam razocaran i iznerviran njegovim ponasanjem i necu ga nikad zvati da mi sveti vodicu. Eto.
Bice da jesi, jer si napisao ALFA a ne AFLA
Druže,jarane, nisam ni htio AFLA da stavim jer ALFA znači dominantan,glavni jebač,tata mata. Kontaš? Libo me racku za mljeko i mlječene prerađevine. Čekaću malo da prođe ovo s mljekom pa ću ponovo okačiti :)
@lusesku kad je faca faca hehehehe Zovi mene sledeći put neš imat takvih problema hahahah
Мој град, моја лова. Кад налетим у Сомбор, онда спреми кеш :)
фацо, ђе ти је модовање?
Dodji sto pre dok jos ne radim, tj dok imam para :D
Ђе и теби :)
Испоштовао сам брата Каизена годиницу и нешто и кад сам схватио да немам због других обавеза времена ни воље да модеришем, тражио сам размод да не будем само слово на папиру. Сад као у стара времена још који мјесец да трпам нубаре и зајебавам поштен народ, и одох даље својим путем. Од јесени већ нећу моћи од жене ни логовати се поштено па реко да се помирим са судбином лагано, натенане :)
Да овај пост читам млад и зелен, помислио бих: кад порастем бићу студент :)
Faca će se sljedeći put ulogovati kad bude najavljivao apokalipsu.
HITNO!!!
treba mi stan oko 60m2. da je osnovno namješten, da je u nekom manje-više pitomom naselju, i da ima dvije spavaće sobe.
Колико лове дајеш за такав у центру код основног суда и храма Свете Тројице?
ЕДИТ: не питах је л' хоћеш да купиш или изнајмљујеш?
ma iznajmljivanje, treba starijem austrijskom bračnom paru za duži period. mislim da im to ne paše jer ne žele da daju više od 400 maraka. može stan i na starčevici, boriku, rosuljama, novoj varoši, naselje sunce ili lauš (onaj dio gdje nema indijanaca hehe).
http://etrafika.net/index.php/vijesti/bih/10985-maloljetnik-zapalio-automobil-vlasnika-banjalukog-kluba-milenijum.html
Kako mi na onu stvar idu ovi klinci kojih je iz dana u dan sve vise....Svi misle da su Boga za muda uhvatili
najbolje da klince puštaju u klubove, klinke su ok :3
http://www.dodaj.rs/f/R/LO/2OZrnwf7/1362822458898.jpg
iz WC-a u boski.
063? Da nije iz Sarajeva hahahaha
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Banjaluka-Mackom-gadjao-policajca-183636.html
hahahahahahaha mišolovno oružije
je li neko zainteresovan za ići piti u četvrtak?