Па таман сачекај ти главног још-ко-треба-бити код позоришта па их доведи код Руже, сконтаћемо, ваљда, три међеда :Д
Stajcu ispred pozorista i vikacu KIKIRIKIIIIII hahaha
ja ću biti kod pozorišta oko 10 do 7, onda krećem dole. neka se svježi i glavni drže za ruke ispred pozorišta da ih mogu prepoznati.
Ne dolazim jebem ti trunje...jebiga! Porodični problemi! Izvinite...baš sam ljut!
onda najbolje da odgađamo. neko će vjerovatno ionako nenajavljeno ne doći :D
e sada mi hogar javlja da dolazi, ma održaćemo to makar ja i on sami pili.
Ма ђе сте пичке гејовске!
ja sada stigao kući olololol dobio sam vazelin :D
Jesi ostavio malo i za kasnije il ste sve odma potrosili? :D :D
Kakva je smijurija bila, nije mi jutros teško što sam mamuran ko tele :)
najbolje okupljanje ikada, zamalo da nas legolas pretuče zbog KBO-a i eurokrem blokova, ali to bi već bila bruka.
heheh nazdravlje vam bilo okupljanje. jel vas bilo koliko?
bilo nas 7, nikad više :)
bilo je vrlo dobro :) ja otišao ranije, al se opet nisam naspavao :( e da, izgleda da sam se i napio sinoć...
i mene bilo ufatilo, ja se prepao da ne ostanem ondje :D
Evrokrem blok :) Kakav lik kakva prirodna budala! :) Gadjaj čepom ako hoćeš da pitaš nešto hahaha
Ja sam kvalitetno mamurna, al ne pamtim kace iscerekah ko sinoć. Do kad ste vi ostali, ko je spavao KBO!-a, d li je vazelin bio djelotvoran, da li je Legolas stvarno zajeban ko što se priča?
ko je KBO-u skinuo mrak sa očiju?
Eh moj zmaje bolje pitaj ko nije :D Probudio sam se na kastelu u dupetu mi bila cedulja na kojoj je pisalo hvala za divnu noć u potpisu FK Borac :D
bolje FK borac nego KK borac, čini mi se da imaju par crnaca košarkaša.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Па таман сачекај ти главног још-ко-треба-бити код позоришта па их доведи код Руже, сконтаћемо, ваљда, три међеда :Д
Stajcu ispred pozorista i vikacu KIKIRIKIIIIII hahaha
ja ću biti kod pozorišta oko 10 do 7, onda krećem dole.
neka se svježi i glavni drže za ruke ispred pozorišta da ih mogu prepoznati.
Ne dolazim jebem ti trunje...jebiga! Porodični problemi! Izvinite...baš sam ljut!
onda najbolje da odgađamo. neko će vjerovatno ionako nenajavljeno ne doći :D
e sada mi hogar javlja da dolazi, ma održaćemo to makar ja i on sami pili.
Ма ђе сте пичке гејовске!
ja sada stigao kući olololol dobio sam vazelin :D
Jesi ostavio malo i za kasnije il ste sve odma potrosili? :D :D
Kakva je smijurija bila, nije mi jutros teško što sam mamuran ko tele :)
najbolje okupljanje ikada, zamalo da nas legolas pretuče zbog KBO-a i eurokrem blokova, ali to bi već bila bruka.
heheh nazdravlje vam bilo okupljanje. jel vas bilo koliko?
bilo nas 7, nikad više :)
bilo je vrlo dobro :) ja otišao ranije, al se opet nisam naspavao :( e da, izgleda da sam se i napio sinoć...
i mene bilo ufatilo, ja se prepao da ne ostanem ondje :D
Evrokrem blok :)
Kakav lik kakva prirodna budala! :) Gadjaj čepom ako hoćeš da pitaš nešto hahaha
Ja sam kvalitetno mamurna, al ne pamtim kace iscerekah ko sinoć.
Do kad ste vi ostali, ko je spavao KBO!-a, d li je vazelin bio djelotvoran, da li je Legolas stvarno zajeban ko što se priča?
ko je KBO-u skinuo mrak sa očiju?
Eh moj zmaje bolje pitaj ko nije :D
Probudio sam se na kastelu u dupetu mi bila cedulja na kojoj je pisalo hvala za divnu noć u potpisu FK Borac :D
bolje FK borac nego KK borac, čini mi se da imaju par crnaca košarkaša.