Banџaluko i ta tvoja sela

1. sada mi to kažeš :O

2. I još da dodam da prvim finim vremenom pravimo kotlić kod mene pa počnite lagano da razmišljate o tome možemo dogovoriti hoće biti riblja ili meseća čorba i tako to i koliko hektolitara piva nam treba :D

3. lijepo vrijeme je tek druga polovina aprila. ja dolazim ako ide neko autom iz BL.

4. skontaćemo se nekako, ako ništa ima bas potrpate se i lagano

5. Probudio sam se na kastelu u dupetu mi bila cedulja na kojoj je pisalo hvala za divnu noć u potpisu FK Borac

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH IDUKURAC!

6. a imaju busevi koji idu kasno?

7. zadnji je tipa 9 pola 10

8. Uz svo dužno poštovanje bakuti Ružici al sledeće okupljanje pravimo u Pekam pabu. Ja baš sad kontam da odem kući po jastuk da spavam ovde. Super sam ovo napisao kolko sam pjan. I nije mi trebalo dugo. Čak!

9. Pekam pab je gej i pederski. Iako je to isti urac. Nemre. Mora bidnut kafana đe se KBO može trpati stvoijem kolezom i od žena tražiti vazelin.

10. Toe ta poslušnost koja se traži :)

11. Zbog kolega, svidilo mu se hahaha

12. Ovog dovodim na idući skup da zapjevamo po jednu
    http://www.youtube.com/watch?v=TW7QuXsfaFg

13. Razbio sam se sinoć kod Ruže... Glavu ne mogu dignuti

14. šta je ovo drugo sunac ti ljubim?

15. gdje u banjaluci mogu naći najjeftinije moguće da mi nešto odštampa u boji na stranice A4 formata?

16. Skoro svagdje ti je pola marke jednostrano, 1KM dvostrano. Imaš u blizini tebe Markos, blizu Cvijićeve škole. Nemrem se sjetim ulice, pa ih izguglaj, imaju sajt.

17. neka fala, sada kada sam čuo cijenu :D
    radije ću uzeti štampač u boji, moždi ga čak i otplatim štampajući drugima :D

18. U stvari zavisi na kom se papiru štampa, ako je onaj najobičniji onda je puno jeftinije. Ja ti rekla cijenu ovog debljeg papira :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.