U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
sve kontam da mi je dugoročno gledajući isplatnije kupiti štampač, ovaj stari ću ionako uskoro morati mijenjati.
Zmaju, zavisi koliko kopija, na više ide po dogovoru, bar meni tako rekoše, u Jevrejskoj na spratu, nekad davno, mada mrzim kad mi tako kažu, možemo se dogovoriti.
meni treba nekih 50-100 stranica, sve zavisi koliko bi koštalo.
ima na spratu u Jevrejskoj dosta jeftino štampanje u boji, neki dan sam štampao, kvalitetno je prije svega, nema one razmazane boje i toga. Ne znam tačnu cijenu ali mislim da su me četiri lista A3 formata izašla neke dvije marke, možda malo jače.
to bi me izašlo onda previše
Krupo, A3 ti je najlešče puuuno deblji papir od A4 (i duplo veći, naravno), a ako već štampaš toliko uvijek ima neki popust na npr 50+ stranica, a ako planiraš kupovati štampač, uzmi nešto što valja, mojne one od 70-100KM, nisu loši dobra je print, al nemeš naći boju na crnjaka da se puni već moraš uzimati originalne koje koštaju više od novog štampača.
Ima i na spratu u Gospodskoj, ja tamo nekad štampam, jer na drugim mjestima nema papira u boji (crno bijelo kopiranje, ali na papiru u boji) ali ima i to što tražiš. Raspitaj, jer cijene variraju. Npr. u foto liku sam skenirala ličnu kartu, uzeše dvije marke, a u kopirnici za 30 feninga...
edit: jesu ludi su, morala sam, jbg trebalo mi hitno.
Dvije KM za skeniranje lične??? Su oni ludi?
stani, zašto si ti dala dvije marke za skeniranje lične?
Čije lične, na koga dižeš kredit? Falsifikuješ li potpise?
Što se dizalo kredita, dizalo se, nema više...
Što se dizalo kredita, dizalo se, nema više...
Boli te, možeš biti žirant!
Hogare nisi dugo izdržao! Velkam bak :)
I još jedna stvar, večeras piva marka u nekom Akapulku u Boriku. Obećao sam drugu da ću zvati narod na tu promociju. Evo zvao sam :)
Nova Banka pripremila 100 miliona za kredite. Ali traže testiranje na hivove i ostale bolesti :)
Zmaj i ja smo se dogovorili za Molos (najverovatnije tamo) u nedelju...
Dakle, Molos 19:30 u nedelju.
Prijav'te se kome odgovara...
Možda ja naletim, osim ako već ne budem tu, što je vrlo moguće.
DING DON NOVOSTI IZ MOLOSA!
1. Poskupila kafa, poskupilo PIVO i sve ostalo.
2. Izgleda da više ne radi ona pametna plava konobarica.
kud tako kasno, to je već veče :D
Žemo! Dolazim i ja da pročitam kakvu dobru knjigu i da pojedem jabuku usput :)
Neka se javi KBO da znam da li da zovem drugara ili ne hahahaha
Hahahahahahhhah... Pa najboljšije je da ga povedeš, u slučaju da KBO dođe da se ne razočara :D
E al stvarno, ajd malo ranije, kasno polo osom jebomuneđljusvetu.